Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      lancaster

lancaster

(13 wyniki)
    • Czytalam, ze to jedyny samoopalacz, ktory nie smierdzi, gdyz nie zawiera tejze, ow charakterystyczna zapaszek powodujacej substancji. bylabym wdzieczna za opinie osob, ktore ow samoopalacz wyprobowaly. Kupilabym go od razu, problem w tym, iz jest on podobno tlousty (dla mieszanej skory niezbyt odpowiedni) Clarins zawiera wprawdzie owa substancje, ale slyszalam, iz ze wzgledu na zawartosc jakichs roslinnych faktorow - rowniez ladnie pachnie. Ogromnie prosze o sprawozdania! Chciala...
    • Wybieram sie na tydzien do Londynu. Czytalam tu na forum, ze Lancaster ma doskonale podklady, niedostepne jeszcze w Polsce. Czy ktos wie, gdzie w Londynie mam ich szukac. I moze mozecie polecic jakis do cery mieszanej?
    • sluchajcie-czy uzywalyscie tych kosmetykow?ktore polecacie-wybieram sie we wrzesniu do egiptu i zastanawiam sie co z ich oferty wybrac?pozdrawiam
    • chciałabym aby ktoś pozostawił opinie na ich temat mam próbkę kremu pod oczy z serii aquamilk... prosze o odpowiedź
    • Cześć, dziewczynki, liczę na pomoc. Mam okazję dostac w prezencie parę kosmetyków Lancastera. Słyszałam, że jego podkłady to podobno 8-y cud świata. Czy to prawda? Jeśli tak - to jakie szczególnie? (mam cerę mieszaną, z suchą partią policzków). I gdzie w Warszawie można Lancastera namierzyc? Muszę coś wybrać to mi przywiozą :). Dzięki za informacje, pozdrawiam.
    • Dziewczyny, co polecacie z firmy Lancaster - przeciez to dobra firma a wszyscy sie skupiaja na tych b. znanych - Diorach, Lancomach itd.
    • mam pytanie-gdzie w Warszawie znajde pelna oferte Decleora? Szczegolnie chodzi mi o samoopalacz DHA free (Decleor Self Taning Age Prevention SPF6). Bede bardzo wdzieczna za podpowiedz:)) rabarbar
    • DZiewczyny! szukam samoopalacza, który by nie powodował wydzielania przykrych zapachów w kilka godzin po nałożeniu i , co najistotniejsze, pozostawiał na skórze lekko brązowy , a nie żółty 'sztuczny' odcień pozdrawiam e.
    • kobitki, stoje na krawedzi zakupu nowego kremu pod oczy. mam 30 i potrzebuje czegos odmladzajacego. i nie wiem, co lepsze: Advanced Night Repair EL, anti-gravity Clinique (chyba modny na tym forum :)), czy moze Aquamilk Lancastera, czy moze jeszcze cos innego? ponadto: jak Waszym zdaniem pachnie ANR EL? wachalam tester i az mnie odrzucilo - smrodek jakis taki octowy, czy to byl zjelczaly tester, czy on naprawde taki jest? brr... jesli tak, to na pewno nie kupie.
    • Czesc :) Czy ktos moze mi polecic kosmetyki dla cery zanieczyszczonej z wypryskami? Przetestowalam chyba juz wiekszosc tych z klasy ekonomicznej. A zdrozszych Lancaster, Lancome lecz rezultaty marne... :( Slyszalam ze Clarins dla cery tlustej pomaga. jak znacie jakas firme-cud ;) to napiszcie, dziekuje :)
    • Znacie jakiś krem, który delikatnie "opalał" skórę podobnie jak krem doskonalący cerę Erisa Y&U? Kremów samoopalających mogę używać tylko na noc (w dzień muszę inne), no a Erisa niepotrzebnie obciąza mi cerę filtrami w nocy (wiele razy czytałam ze filtrów nie powinno używać się na noc), a jednocześnie efekt Erisa -delikatny brąz następnego dnia jest dla mnie idealny. Zancie coś w podobie?
    • Zdziwiłam się, kiedy zobaczyłam w reklamie, że nowy zapach Isabelli Rossellini wypuściła firma Coty. Wąchałyście już może ten zapach? Aha i w "Kosmetykach" jest napisane, że w Twoim Stylu będzie 200 000 fiolek tej wody perfumowanej. Niestety nie wiem, w jakim numerze. Może w styczniowym, bo obiecywali jakąś niesamowitą niespodziankę, może o tą fiolkę chodziło?
    • Polecam dziewczyny ten kremik pod oczy,tymbardziej,ze ma na dodatek shea butter .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się