Dodaj do ulubionych

podklady Lancastera

IP: 193.195.87.* 26.03.02, 13:37
Wybieram sie na tydzien do Londynu. Czytalam tu na forum, ze Lancaster ma
doskonale podklady, niedostepne jeszcze w Polsce. Czy ktos wie, gdzie w
Londynie mam ich szukac. I moze mozecie polecic jakis do cery mieszanej?
Obserwuj wątek
    • Gość: Krizia Re: podklady Lancastera IP: 195.187.56.* 26.03.02, 14:19
      Hej,
      Wszystko, co Lancaster ma do zaoferowania znajdziesz na ich stronie
      internetowej: www.lancaster-beauty.com
      Obawiam się, że nie posiadają w ofercie podkładów, a jedynie korektory (w
      formie podkładu). Zresztą zobacz sama:-)
      • Gość: Krizia Pomyłka IP: 195.187.56.* 26.03.02, 14:26
        Ups, własnie znalazłam podkłady na stronie Lancastera :-)
      • Gość: Paulina Re: podklady Lancastera IP: 193.195.87.* 26.03.02, 15:41
        Bardzo dziekuje, znalazlam podklady i adresy sklepow w Londynie. Ciekawe, czy
        te produkty sa naprawde takie dobre. Chyba zaryzykuje i cos wybiore. Pozdrawiam!
        • Gość: Krizia Re: podklady Lancastera IP: 195.187.56.* 26.03.02, 16:58
          Ja też jestem ciekawa tych kosmetyków. Proszę podziel się wrażeniami po
          powrocie z Londynu.
          Miłego pobytu!
          • Gość: bisou Re: podklady Lancastera IP: *.pl 29.03.02, 21:45
            hej
            używałam podkładów lancastera- Najbardziej ze wszystkich odpowiadał mi Light
            enhancing Matte finish foundation nie znalazłam jeszcze lepszego- używałam też
            takiego w szklanej buteleczce ale nie był juz taki dobry jak ten w tubce(tzn
            ten wyżej) Nie da się porównać z żadnym z kosmetyków na naszym polskim rynku ma
            zupełnie inną konsystencję, taką aksamitną, jakby suchą chociaż wcale nie jest
            gęsty. Aha, i bardzo długo się utrzymuje.
          • Gość: Paulina Re: podklady Lancastera IP: *.ost-poland.com.pl 02.04.02, 11:18
            Nabylam podklad Skin Feel Foundation. Po lekturze strony internetowej
            nastawialam sie na Light Enhancing Matte finish Foundation, ale pani po
            wypytaniu mnie o typ cery i preferencje, doradzila ten, kt kupilam. Jest to
            long-lasting podklad, oil-free, nadaje sie do cery mieszanej, srednie pokrycie.
            Nosilam go juz kilka razy, wiec moge cos powiedziec. Zalety: Po dokladnym
            rozprowadzeniu (o rozprowadzaniu bedzie w wadach, niestety) efekt jest
            rzeczywiscie rewelacyjny! Podkladu w gole nie widac na skorze (druga skora
            zgodnie z obietnica producenta), ale krycie jest i twarz jest gladzitka, a
            kolor cery wyrownany. Moje bardzo rozszerzone pory prawie zniknely, zaden z
            podkladow, ktore do tej pory uzywalam nie ukryl ich lepiej. Nie splywa przez
            caly dzien, jest rzeczywiscie dlugotrwaly. Wady: ma dziwna konsystencje, w
            kremowym podkladzie czuje sie pod palcami jakby drobne grudki, nie wiem, co to
            jest, nigdy sie z tym nie spotkalam. Zle sie rozprowadza, zostawiajac
            gdzieniegdzie takie jakby jasniejsze kropki, ktore trzeba rozetrzec (moze to te
            grudki?). Po znalezieniu i roztarciu wszystkich kropek, twarz wyglada idealnie.
            W sumie daje 4, obnizam ocene za te kropki, ale efekt jest rzeczywiscie super.
            Od kilku lat uzywam tylko markowych podkladow i ten oceniam najwyzej jezeli
            chodzi o efekt i trwalosc, czyli chyba to, co najwazniejsze. Acha, cena na
            Oxford St. 17.50, czyli ok. 100PLN. Pozdrawiam!
            • Gość: Ola Re: podklady Lancastera IP: 157.25.122.* 12.04.02, 13:45
              Paulinko, strasznie się napaliłam na podkłady Lancastera i w najbliższym czasie
              zamierzam zamówić je u znajomej z Londynu. Mam tylko mały problem - dobór
              koloru. Stronka internetowa Lancastera nie działa bo jest w trakcie przebudowy,
              czy ty Paulinko lub ktoś inny, mogłabys mi doradzic kolor podkładu????? Albo
              ewentualnie opisz jaki ty masz. Ja mam raczej jasną cerę, ale nie białą z
              Guerlaina miałam Beige Claire 520 a z Diora 202.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka