Gość: aneta-k IP: *.dyn.optonline.net 03.09.02, 05:01 Polecam dziewczyny ten kremik pod oczy,tymbardziej,ze ma na dodatek shea butter . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: anti-gravity clinique IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 03.09.02, 09:35 a ile kosztuje w Polsce? duża róniżnica w stosunku do ceny w usa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: anti-gravity clinique IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 03.09.02, 10:09 a czy ma silne skladniki??? od ilu lat mozna go stosowac??? Ja teraz mam zamiar kupic sobie kremik Lancastera AquaMilk. Mialam dosc duza probke i jestem bardzo zadowolona. Super nawilza, lekko napina, lekko wygladza. Oczywiscie nie jest to moze Advanced Night Repair EL - ale ten kremik chce uzywac tylko na noc (choc jak nazwa wskazuje jest tez na dzien), a na dzien kremik Lancastera. Odpowiedz Link Zgłoś
gevalia Re: anti-gravity clinique 16.12.02, 02:21 W USA kosztuje 28.5$ (15 ml)w Polsce pewnie drozej Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-k Re: anti-gravity clinique 04.09.02, 02:40 Nie wiem ile kosztuje w Polsce i USA .Bo dostalam probke. Trzymalam to to jakis czas,ale przeczytalam na forum,ze anexxa zaczela ten krem uzywac i jak narazie jest zadowolona,wiec podazylam do swojej toaletki i zaczelam uzywac tez i faktycznie musze przyznac,ze jest dobry. Przytocze przyklad ,zawalilam noc i sie martwilam jak bede wygladac rano.Wiec nasmarowalam sie tym cudem rano i naprawde pomoglo!Moglam smialo patrzec ludziom prosto w oczy.Co najlepsze jest w tym kremie tez,ze nie szczypie w oczy,bo mam wrazliwe.Ponadto Clinique ma to w sobie ,ze kremy ich sa dla alergikow.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś