lecie

(6 wyników)
  • Oferuję najlepszej jakości odzież używaną - tzw. cream- z USA asortyment podzielony na odzież damską, męską oraz dziecięcą aktualnie w sprzedaży wiosna-lato towar pakowany po 30 kg, jakość CREAM, w 100% do dalszej odsprzedaży wystawiam FV, towar do odbioru osobistego, wysyłam też kurierem więcej informacji udzielam mailowo hurtownia.usa@o2.pl
  • Pilnie poszukuję towaru w dobrej jakości (I gat), nie interesuje mnie jednorazowy zakup tylko współpraca na dłuższą metę. Czekam na rzetelne oferty
  • IMPORTUJE ODZIEŻ DZIECIĘCĄ TYPU CREAM 0-12LAT!DUZO NOWYCH I JAK NOWYCH!SAME PERELKI!TOWAR PROSTO Z ANGIELSKIEJ SORTOWNI!INTERESUJE MNIE STAŁA WSPÓŁPRACA! cremtex@interia.pl
  • Od jakiegoś czasu jeżdżę od hurtowni do hurtowni i nie mogę dostać dobrego towaru. Szukam creamu - tzn. najlepsza jakość towaru. Wszyscy wrzucają do zimy - letnie ciuchy - po co??? Czy jest jeszcze jakiś dobry dostawca na rynku???
  • Chcę kupić crem metka - jakość musi być bez skazy. Ostatnio kupiłam z Greena zwykły crem i nie jestem za bardzo zadowolona. Jeśli ma ktoś namiar na hurtownię z tym towarem (albo jeśli prywatnie sprzedaje) - proszę o info. Pozdrawiam
  • WITAM POSIADAM EXTRA CREAM DZIECKO Z USA W PRZEDZIALE WIEKOWYM OD 0-12 ODZIEŻ JEST ŁADNA KOLOROWA BARDZO DUŻO FIRMÓWEK PO WIĘCEJ INFORMACJI PROSZĘ POD NR TELEFONU 668103093 LUB joannakarkowska@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się