Dodaj do ulubionych

ODZIEŻ UŻYWANA@USA@WIOSNA-LATO@TYLKO CREAM!!!

22.01.12, 19:08
Oferuję najlepszej jakości odzież używaną - tzw. cream- z USA
asortyment podzielony na odzież damską, męską oraz dziecięcą
aktualnie w sprzedaży wiosna-lato
towar pakowany po 30 kg, jakość CREAM, w 100% do dalszej odsprzedaży
wystawiam FV, towar do odbioru osobistego, wysyłam też kurierem

więcej informacji udzielam mailowo hurtownia.usa@o2.pl
Obserwuj wątek
    • madziuneczka Re: ODZIEŻ UŻYWANA@USA@WIOSNA-LATO@TYLKO CREAM!!! 23.01.12, 16:19
      proszę o ofertkę wraz z poglądowymi zdjeciami i cenami na e-mail: stylgwiazd@interia.pl
    • manuella.2 Re: ODZIEŻ UŻYWANA@USA@WIOSNA-LATO@TYLKO CREAM!!! 24.01.12, 09:37
      Witam, również proszę o ofertę - cennik wraz z przykładowymi zdjęca (tylko odzież dziecięca) na maila nierealna@poczta.onet.pl
      Jaki jest przedział wiekowy oferowanej odzieży dziecięcej?
    • me.honeybee Re: ODZIEŻ UŻYWANA@USA@WIOSNA-LATO@TYLKO CREAM!!! 04.02.12, 20:49
      proszę ofertę na mail
    • me.honeybee Re: ODZIEŻ UŻYWANA@USA@WIOSNA-LATO@TYLKO CREAM!!! 01.06.12, 18:46
      w sprzedaży również mix damski jesień - tuniki, ubrania do biura etc.
      mix damski xxl, oraz dziecko jesień - ubrania do szkoły, śliczne.
      Zapraszam
    • gosiaczek2211 Re: ODZIEŻ UŻYWANA@USA@WIOSNA-LATO@TYLKO CREAM!!! 01.06.12, 22:17
      Ja również poprosiłabym o informacje i fotki na maila. Byłabym zainteresowana. Dziękuję.
      • me.honeybee Re: ODZIEŻ UŻYWANA@USA@WIOSNA-LATO@TYLKO CREAM!!! 04.06.12, 09:40
        witam, proszę o pozostawienie adresu mailowego, prześlę ofertę smile
    • piotrj678 Re: ODZIEŻ UŻYWANA@USA@WIOSNA-LATO@TYLKO CREAM!!! 04.07.12, 07:24
      Witam.Proszę o kilka zdjęć i cennik.Jestem zainteresowany dzieckiem 0-3
    • xxyyzz.0 Re: ODZIEŻ UŻYWANA@USA@WIOSNA-LATO@TYLKO CREAM!!! 24.07.12, 18:50
      Witam.Jeśli oferta aktualna proszę o ofertkę wraz z poglądowymi zdjeciami i cenami na e-mail: ota@neostrada.pl.Jestem zainteresowana
    • anita-zima Re: ODZIEŻ UŻYWANA@USA@WIOSNA-LATO@TYLKO CREAM!!! 03.09.12, 22:17
      Mix Jesień - Zima 3,50 zł/kg ,

Zapraszam do oglądania!

DZWOŃ
      665622100
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka