Forum Kultura Książki Książki
ZMIEŃ
      lektor

lektor

(4 wyniki)
    • Wykonujac rozne domowe czynnosci postanowilam zrelaksowac sie przy audiobooku, wiec wybralam cos lekkiego, mianowicie "Dom przestepcow" Agathy Christie. Nagranie pochodzi z zamierzchlych czasow, z 1993 roku. Czyta [b]Miroslaw Utta[/b]. Niestety, tego nie da sie sluchac! Podejmowalam 6-7 prob, ale nie sposob skupic sie na fabule i puscic wodze wyobrazni, bo Pan Utta czyta... jakby liczyl do stu. To sa zmarnowane pieniadze. Przejrzalam internet i okazuje sie, ze Miroslaw Utta jest dosc popular...
    • Dostałem w prezęcie audiobook Millennium Larssona zcząłem go słuchać stwierdziłem że jest świetny i nie wiem co robić dalej czy słuchać go do końca czy kupić 3 tomy i przeczytać samemu? Bardzo lubię czytać chciałbym przeczytać sam ale z drugiej strony żal mi się rozstać z lektorem, którym jest Pan Krzysztof Gosztyła. Pan Krzysztof jest fenomenalny. Co robić??
    • Witam!!!Prosze o komentarz na temat lektory Romana Bratnego+Kolumbowie Rocznik 20!!Wasze otrzucia wobec pokolenia kolumbow po przetytaniu tej ksiazki!!Prosze o komentarze a ludzi spzchicznych o nie wpisywanie sie!!Z gorz dziekuje za wszystko
    • Cześc wam jak napisałem w temacie jestem straasznie wlnym czytelnikiem przynajmniej tak mi się wydaję co zrobić żeby to polepszyć od niedawa dopiero zacząłem się książkami interesowac wczśniej wcale nie czytałem i wiem że to był duży błąd w książkach jest ogrom wiedzy informacjii szeroo opisanej i che czytać tylko zajmuje mi to strasznie długo czasu i zdarza mi się też że nie mogę się skupić nad książką zaraz wydaje mi się ze coś mnie boli jest nie wygodnie albo jestem głodny mam ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się