-
Wykonujac rozne domowe czynnosci postanowilam zrelaksowac sie przy audiobooku, wiec wybralam cos lekkiego, mianowicie "Dom przestepcow" Agathy Christie. Nagranie pochodzi z zamierzchlych czasow, z 1993 roku. Czyta [b]Miroslaw Utta[/b]. Niestety, tego nie da sie sluchac! Podejmowalam 6-7 prob, ale nie sposob skupic sie na fabule i puscic wodze wyobrazni, bo Pan Utta czyta... jakby liczyl do stu. To sa zmarnowane pieniadze. Przejrzalam internet i okazuje sie, ze Miroslaw Utta jest dosc popular...
-
Dostałem w prezęcie audiobook Millennium Larssona zcząłem go słuchać stwierdziłem że jest świetny i nie wiem co robić dalej czy słuchać go do końca czy kupić 3 tomy i przeczytać samemu? Bardzo lubię czytać chciałbym przeczytać sam ale z drugiej strony żal mi się rozstać z lektorem, którym jest Pan Krzysztof Gosztyła. Pan Krzysztof jest fenomenalny. Co robić??
-
Witam!!!Prosze o komentarz na temat lektory Romana Bratnego+Kolumbowie Rocznik 20!!Wasze otrzucia wobec pokolenia kolumbow po przetytaniu tej ksiazki!!Prosze o komentarze a ludzi spzchicznych o nie wpisywanie sie!!Z gorz dziekuje za wszystko
-
Cześc wam jak napisałem w temacie jestem straasznie wlnym czytelnikiem
przynajmniej tak mi się wydaję co zrobić żeby to polepszyć od niedawa dopiero
zacząłem się książkami interesowac wczśniej wcale nie czytałem i wiem że to
był duży błąd w książkach jest ogrom wiedzy informacjii szeroo opisanej i che
czytać tylko zajmuje mi to strasznie długo czasu i zdarza mi się też że nie
mogę się skupić nad książką zaraz wydaje mi się ze coś mnie boli jest nie
wygodnie albo jestem głodny mam ...