Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      lektor

lektor

(9 wyników)
    • Jaka jest stawka godzinowa dla lektora na uczelniach prywatnych? Konkretnie Warszawa.
    • Lektor - brzmi dumnie! Mam wszystkie kwalifikacje, żeby uczyć. Nie pracowałam nigdy na kursach. Nie mogę się tam dostać. Poradźcie mi, jak się przygotować do rozmowy kwalifikacyjnej. Na co zwrócić uwagę. Może ktoś ma to już pozytywnie za sobą????
    • Moze ktos sie orientuje, jaka jest stawka za godzine pracy lektora w dobrych szkolach jezykowych w Warszawie? jmxp
    • Witam. Chciałabym otworzyć nowy wątek gdzie będzie można podzielić się uwagami na temat dobrych i złych szkół językowych w Wawie. Jak wiecie jest ich teraz mnóstwo, w każdej inne warunki pracy, inne wynagrodzenie, a w niektórych to nawet próbują nas oszukiwać.Proszę o uwagi, może jakiś cennik :). Na dobry początek zacznę sama. - Pracowałam kiedyś w szkole Loyd - nie zapłacili mi za 2 miesiące pracy. + Ale mogę pochwalić Akademos - nigdy nie spóźniają się z wypłatami, są rzetelni ...
    • Tak kochani, to niestety nie głupawe żarty, tylko najszczersza prawda, dodam tylko, że pensje właścicieli prywatnej Wyższej Szkoły Gospodarki Euroregionalnej wahają się pomiędzy 6000 a 9000 zł, oto kapitalizm w polskim wydaniu. No comments. Kto chętny na pracę, zapraszamy:))
    • Ciekaw jestem, czy ktoś pracuje jako lektor j. obcego na umowę o pracę, czy tylko zlecenia, "dziełka", albo wlasna działalność
    • Czy ktos z was pracuje moze w szkole językowej i jest zatrudniony na umowe o prace ? ja juz pracuje w trzeciej ale ciagle zatrudniaja mnie na umowe zlecenie badz o dzieło. Bede wdzieczna za odpowedzi.
    • naprawde ludzie pracujący w szkołach językowych wyciągają na pełen etat ok. 1300 netto?!!! bo pewna szkoła podała stawkęgodzinową i tak wychodzi.. przecież to śiech na sali....
    • Czy ktoś zna może adresy albo namiary internetowe banków głosu w Warszawie i okolicach. Pytam ponieważ chciałbym spróbować profesji lektora ale nie wiem gdzie się zgłosić. Jeśli macie kontakty to przyślijcie je na mojego maila. Z góry dziękuję i pozdrawiam. ------------------------- Parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze i zdecydowane NIE !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się