lipie

(8 wyników)
  • Właśnie wdziera mi się do mojego mieszkania z ulicy zapach kwitnącej lipy - bardzo mi się podoba - kojarzy mi się z początkiem lata. Znalazłem na wizażu J del Pozo Duende z nutką lipy. Gdzie jeszcze mogę ją poczuć ?
  • Witam! Czy ktos z was natknal sie kiedys na perfumy/wode perfumowana o zapachu kwiatow lipy? Ja na razie natknelam sie tylko na balsam do ciala i zel pod prysznic "Fleur de tilleul" (=kwiat lipy) firmy Roger&Gallet. Bosko pachnie, szukam wiec takich perfum.
  • i żonkile....zapachy tych kwiatow lubie najbardziej, prosze o pomoc, jakie perfumy polecilibyscie, nie chce ciezkich "zimowych zapachow", a lekkie, rzeskie, wiosenne
  • Pytanie kieruje glownie do Zettrzy, bo wg wyszukiwarki jest ona wlasciwie jedyna osoba, ktora sie na temat tych zapachow wypowiadala (ale moze ktos inny tez je zna). Zettrzy, podkreslalas wiele razy, ze sa to zapachy malo zdecydowane, czy to znaczy, ze pachna slabo, czy sa nietrwale (moze jedno i drugie). Czy probowalas je mieszac? Opisy na stronie brzmia ciekawie, kilka by mnie skusilo, tym bardziej, ze mam znizke w Glossie... Napisz troche wiecej o nich ogolnie i powiedz, ktore, jes...
  • Nowe zapachy plus makijaz, z cosmeticnews.com: "Thierry Mugler (Groupe Clarins) is taking a softly, softly approach to the launch of its first makeup line, due to hit the market at the beginning of next year. The range will be sold in only 30 points-of- sale in flagship stores in capital cities worldwide. “We will have an extremely limited distribution, with a strong emphasis on the service aspect at the point-of-sale and impactful merchandising – we have created a s...
  • Czy są perfumy, których zapach kojarzyłby się z takim wczesno-letnim wieczorem, pachnącym maciejką, trawą, takim charatkterystycznym wiatrem itp? I nie jest jednocześnie takim świeżuchem jak do łazienki? Zwłaszcza ta maciejka nie może się ode mnie odczepić.
  • Lancome, zgodnie z zapowiedziami wskrzesza swe klasyczne zapachy- od wkrotce dostepne nie tylko w Paryzu. z cosmeticnews.com: "Lancôme (L’Oréal) is bringing to the fore its heritage in fragrance with the relaunch of four prominent fragrances created by the house between the 1950s and 1980s, under the name La Collection Lancôme. The offer comprises three women’s EdPs: Magie, a floral amber composed in 1950; Sikkim, a floral oriental created in 1971; and Climat, a gree...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się