Forum Regionalne Pomorskie Słupsk
ZMIEŃ
      lipie

lipie

(5 wyników)
    • Drogi Panie Kazimierzu,Drogi Mistrzu. Z okazji urodzin zycze Panu duzo,duzo wspanialego zdrowia.Samych radosnych i slonecznych dni.Nawet jesli zdarzä sie dni pochmurne,niech i one bedä dla Pana radosne.Wiele milosci i zadowolenia. Na zawsze bedzie Pan sie nam kojarzyl z POLSKIM FUTBOLEM. Jesli ktos powie : "pilka nozna "- to bedzie znaczylo -KAZIMIERZ GÖRSKI. Pozdrawiam Pana jeszcze raz bardzo serdecznie. Andrzej Kaniecki
    • Jest Pan dla mnie wzorem w mojej pracy trenerskiej. Kiedys osiagne to co Pan...a Pan bedzie patrzyl na to z Nieba.
    • Kończy się lipiec, a mi nikt nie wybrał lipcowego kwiatka.Hm...Czuję się zawiedziona ;)
    • Co za obłęd? Jak można wprowadzic tak bezmyślny pomysł w życie? Chcąć zrobić o 9 godzine zakupy nie miałem gdzie zaparkować! parking czynny od 10 ?!!! O co chodzi ?
    • KF- "utajniony" przez TVN. 8 lutego o godz. 23 30 TVN wyemitował film JKF będący rekonskrukcją wydarzeń z Dallas zdnia 22 listopoda 1963r.Film ukazał dobitnie jacy ludzie stali za tym zamachem .Utajnienie sprawy zabójstwa J.F.Kennedyego do 2029r.. potwierdza te przypuszczenia. Czyżby "podobnym" ludziom w Polsce zależało aby te fakty poznało jak najmniej widzów? Kto mógł sobie pozwolić oglądać film który kończy się o godz. 2 40 w nocy w srodku tygodnia? Nasuwa mi się ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się