Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      lipie

lipie

(6 wyników)
    • Ej, słuchajcie. Lipa trochę. A ja nawet nie bardzo wiem co powiedzieć własnemu mężowi :P Rzecz ma się tak. Przebranżowić się postanowił. Obecna praca i firma do dupy, poszukać trzeba czego innego i mu się innej branży, bardziej perspektywicznej zachciało. Co prawda doświadczenia brak, ale doszkolił się na własną rękę, liczył z mniejszymi zarobkami i postanowił zaryzykować. Pracę dostał :) Od dawna szukał, w końcu dostał, u mnie w firmie zresztą, ale to duża firma, mało prawdopodobne, żebyśmy...
    • [img]https://www.lp.gov.pl/Members/mat/foto_old/okladki2/kwiaty_lipy.jpg/image_preview[/img] badz przekleta przyczyno kaszlu dziecka mego TFU
    • Na 6 grudnia robimy sobie małe prezenty, a córce kupujemy jedną z rzeczy którą napisała w liście do Mikołaja. Zawsze pisze kilka to wtedy coś dajemy na mikołaja, coś pod choinkę na Wigilii, coś kupują dziadki. No i w tym roku byłoby tak samo, ale generalnie lipa wyszła. Córce zamówiliśmy szczoteczkę elektryczną na allegro, już dość dawno temu (poprosiła o nią w liście). Szczotka nie przyszła (jeszcze dziś miałam nadzieje i czekałam na listonosza), a sprzedawca milczy - nie odpisuje na e mail...
    • z kupą do nocnika. Mlody wali rowno w gacie, za chiny nie chce usiasc na nocnik/nakladke. pytam po 100 razy i sie nie przyzna gadzina. Z sikaniem nie ma problemu nigdzie, ani na dworze, ani w gosciach, a kupsko ylko w gacie:( Powiedzcie, ze mu minie, plisssss....
    • wyborcza.pl/1,75248,7175362,Szybkimagister_pl_czyli_Akademia_Wielka_Lipa.html Co za durnowaty pomysł i równie debilne wnioski z "eksperymentu". To tak jakby wywiesic ogłoszenie, że od dzis chleb w delikates będzie po 45 groszy - co w tym dziwnego, że wielu ludzi by sie zainteresowało? Czy kupowanie czegoś taniej czy studiowanie krócej jest nielegalne. Skąd wymagania, żeby ludzie po sredniej szkole pytania o akta prawne i inne dokumenty związane z funkcjonowaniem uczelni - wszak wiadomo...
    • nie zadzwonili z tej Biedronki wcale:( A pani regionalna mowila, ze tak czy inaczej zadzwonia, powiedza czy tak, czy nie i ew. dlaczego nie. Mieli zadzwonic do 10, nie zadzwonili wcale:( A najbardziej wqrwia mnie to, ze tlumoki takie racuja w tej biedronie, a mnie- takiej mądrej, fajnej i w ogole och ach, nie chca:( No ja pierdole noooo... szybciej z tym latem, w sezonie latwiej sie zahaczyć... Ochujeje w tym domu wkoncu:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się