lipie

(19 wyników)
  • Jestem zainteresowana zmianą lekarza i chciałabym sie dowiedzieć o dr. Rafała Zduna, ktory pracuje w szpitalu w Wołominie. A moze wybrać Lipę? mieszkam w Zielonce więc mogłabym spokojnie wybrać jednego lub drugiego ale który??????
  • Szukam fajnej położnej w szpitalu u doktora SOdowskiego-
  • wiem ze podobne watki juz byly... tydzien temu poszlam zrobic badania krwi i chyba sie czyms zarazilam w tej przychodni.. ehhh.. lezalam w lozku, pilam herbatke z lipy, ae malenstwo chyba nie lubi bo wymiotuje:( mleko z miodem, plucze gardlo sola, szalwia.. a teraz mam okropny bol gardla i suchy kaszel. domowe sposoby nie pomagaja, lekarka przepisala bioparox, ale tez cos nie dziala. martwie sie ze za duzo lekow przyjmuje, na dodatek biore duphaston codziennie.. co mam zrobic z tym ga...
  • Cześć dziewczyny Od rana kiepsko się czuje, mam katar, boli mnie glowa, ogólnie bardzo kiepsko, mam stan podgorączkowy. Zastanawiam się co moge brać za lekarstwa poza apapem, który z marnym skutkiem na mnie działa. Pozdrawiam Patrycja
  • Temperatura spadła i już czuje pierwsze oznaki przeziębienia. 23tc więc wolałabym nie chorować, co polecacie w ramach profilaktyki w te deszczowe dni?
  • Dziewczyny jakie lekarstwo z dostępnych bez recepty mogę zażyć jak mam gorączkę. Jutro dopiero pójdę do lekarza, pewnie przepisze antybiotyk, bo chyba jest taka grupa którą można brać w ciąży?? Ogólnie boli mnie gardło, łamie w kościach no i ta gorączka (38). Jestem w 15 tygodniu ciąży. Dziękuję za wszystkie informacje. Pozdrawiam. Daniela
  • Jestem w 7tc Byłam u lekarza w srodę z bólem gardła i kaszlem dokuczającym tylko w nocy... dostałam tabletki na gardło Homeogene 9 i syrop Stodal (homeopatyczne),po dwóch dniach nocny kaszel i ból gardła minęły,natomiast teraz mam okropny katar,taki zapychający nos,którego nie da sie wydmuchać i potworne bóle głowy (wydaje mi się,że związane z tym katarem.Ból głowy tak mi się dał we znaki,że którejś nocy nie mogąc zasnąc z bólu w końcu wzięłam Apap (bo chyba można w ciązy) Chyba pojade...
  • słuchajcie te targi w sadybie to istny koszmar 8 min po 10 a o 10 było otwarcie niebyło juz numerków na usg?? poniewaz było ich tylko 30 a kobiet oczekujących jak na bazarze tragedia powinni przewidziec to i zrobic wiecej numerkow tylko jechałam godzine w jedna strone zeby wejsc na 5 min i sie do wiedziec ze miałam po co przyjerzdzac!!!
  • Bylam dzis u lekarza. Oskrzela czyste, pluca tym bardziej. Ale po gardle zlewa mi sie naciek i pani doktor przepisala antybiotyk - Duomox. Powiedziala ze lepiej wziac teraz Duomox ktory nie jest bardzo silnym antybiotykiem i nie dopuscic do infekcji w oskrzelach czy jeszcze gorzej plucach niz potem sie martwic zapaleniem oskrzeli czy pluc. Kurcze ... a myslalam ze uda mi sie bez przeziebienie. A tu powazniej. Chyba nie pozostaje mi nic innego niz to swinstewko wziac? Prawda? D...
  • Drogie przyszłe mamy! Polecam Wam stronę: www.progenis.pl! Temat :Krew pępowinowa, czyli"Zadbaj o przyszłość swojego dziecka"...życiodajne komórki macierzyste.Zapoznajcie się z tym tematem już teraz! Mnie ulotkę podstawiono pod nos na porodówce, między skurczami! A to temat,z którym trzeba w spokoju (i wspólnie) się zapoznać, no i ewentualnie przygotować finansowo! Powinni te ulotki zostawiać w gabinetach ginekologicznych! Pozdrawiam!!! Ja skorzystałam, jeśli ktoś ma pytania t...
  • Witam! Mam Takie pytanie - czy można pić lipę w ciąży? Wiem że rumianek można. Słyszałam też (nie wiem czy to prawda) ze ciężarna nie powinna pić mięty. Jakie ziółka wogóle są bezpieczne dla ciężarnej? Jestem w 28 tc i ciąhle chce i się czy ktoś też tak ma? Czy to normalne w tym czasie. Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam
  • Dopadło mnie straszne przeziębienie a tu większości leków łagodzących objawy nie można stosować :((( Może wiecie coś na temat kropli obkurczających naczynia krwionośne i łagodzących objawy kataru jak np. xylomethazolin, otrivin ? a jeżeli nie może polecicie coś innego na katar i ból gardła i głowy, czuję się naprawdę podle. A.
  • Na dworze +30 stopni a ja załapałam jakieś choróbsko - mam 38 stopni gorączki, zapchany nos, ból gardła i ogólnie źle się czuję!! Jestem w 17 tc i trochę się boję czy nie zaszkodzi to dzidziusiowi - biorę leki homeopatyczne na gardło i do nosa. Czy któraś z Was chorowała podczas ciąży i jak to zniosła?? Pozdrawiam Justyna
  • Jeżeli sie powtarzam to bardzo przepraszam,ale chyba zaraz zwariuje. Mam tak zatkany nos że ciężko mi oddychać i ogólnie to zaczyna mnie łamać w kościach. Co można sobie zaaplikować żeby nie zaszkodzić dziecku? Jestem w czwartym miesiącu ciąży.Czy maść vick vaporub szkodzi czy można sie nasmarować i iść spać.
  • cześć mam pytanko czy któraś z was ma to schorzenie, jesli tak to jak sobie z tym radzicie, u mnie objawia się zaparciami, przed ciążą to stosowałam głodówkę i to pomagało a teraz......... lipa a to dopiero 12tc.POMÓŻCIE
  • Trzeba dotykać palcem środkowym lewej ręki:) (byle nie przy monitorach plazmowych ) Czerwony - ciąża, Niebieski - nie ma ciąży :) www.emagia.narod.ru/index.htm
  • Witajcie. Jestem w 4 miesiącu i już drugi raz powala mnie poważne przeziębienie. Poprzednio kasłałam 2 m-ce, strasznie, aż moja gin powiedziała, że nie mogę pracować tylko powinnam się kurować bo zaszkodzę dziecku. No i oczywiście tylko homeopatia i nebulizator ( po tym myślałam, że umrę na mdłości) . Puściło w końcu. Teraz od poniedziałku coś nowego, złapałam katar od córeczki, której przeszło po 2 dniach, a u mnie coraz gorzej. W poniedziałek mam iść po 2 tyg. zwolneiniu do prac...
  • Żona jest chora ma wysoką tęperature 38,2. Co robic jak zbic tą gorączke.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się