lost

(12 wyniki)
  • chyba powinny7 być torrenty już dziś rano, a nigdzie nie widzę. Czyżby pomayłka z mojej strony?
  • 10 godzin temu powinien byc na torrencie, a ciagle go nie ma... zaczynam sie niecierpliwic :( Widzial go ktos gdzies?
  • lost(5)

moim zdaniem to naprawdę oni są wszyscy w psychiatryku.albo ten grubas wszystkich widział w przeszłości.zresztą oni wszyscy mają strszną przeszlośćże ztaką można trafić do psychiatrka. to tylko jego schizy bo dlaczego on nie chudnie,dlaczego nie zużywająimsię ubrania?a obcy to poprostu ludzie zdrowi z zewnątrz. co wy na to?
  • jestem właśnie po 7 odcinku Lostu, gdzie pokazywane było 47 dni z życia tych drugich rozbitków. I właśnie w 48 dniu doszło do spotkania i postrzelenia Shannon. Trochę przegięli, przecież patrząc na losy tych pierwszych minęło już przynajmniej z 3-4 miesiące. Przecież dziecko Claire ma już z miesiąć, a ile jeszcze w ciąży chodziła...
  • lost(5)

-- wczoraj pokazali jakąś skladanke z poprzednich odcinkow to juz było moim zdaniem przegięcie Wszyscy mamy jakieś swoje przywary i niekoniecznie to znaczy, że trzeba pielęgnować w sercu dawne urazy i odświeżać je bez końca.
  • lost(7)

rozumiem ze bohaterowie sie gola, myja zeby bo kazy mial do tego przyrzady w torbie ale chyba nikt nie mial takiego zapasu podpasek?? ani razu w ciegu 2 serii nikt nie wspomial o potrzecie posiadani podpasek lub tamponow
  • czy ktoś wie co dalej?
  • stresccie mi go prosze...
  • lost!!!(17)

e tam, myslalam ze chociaz cokolwiek sie wyjasni... aterz czekaj do jesieni.. :((
  • gra, w którą gra John Locke (nazwisko jakże znaczące) to backgammon jak tłumaczył chłopcu to mówił, że są dwie strony - czarna i biała... a potem mu powiedział jakąś tajemnicę Z wikipedii o grze: „Tryktrak (ang. backgammon; fr. tric-trac) to gra planszowa dla dwóch graczy. Każdy z graczy dysponuje 15 pionami w różnych kolorach" - ilu jest bohaterów serialu? takich, których imiona znamy? jest Jack, Kate, Sayid, Charlie i ten blondyn co strzelił do misia następnie rodzeństwo, o...
  • a ja chetnie sie dowiem co bedzie sie działo,moze ktos kto juz obejrzał serie podzieli sie ze mną tą wiedza? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się