IP: *.telpol.net.pl 23.08.06, 19:29
rozumiem ze bohaterowie sie gola, myja zeby bo kazy mial do tego przyrzady w
torbie ale chyba nikt nie mial takiego zapasu podpasek?? ani razu w ciegu 2
serii nikt nie wspomial o potrzecie posiadani podpasek lub tamponow
Obserwuj wątek
    • joko5 Re: lost 23.08.06, 20:49
      pasta do zębów, mydło, szampon też się chyba już skończył
    • lilith76 Re: lost 24.08.06, 09:51
      Jeśli ktoś obejrzał drugą serię, to wie, że na wyspie jest chyba WSZYSTKO ;D
    • lilith76 Re: lost 24.08.06, 09:55
      Z drugiej strony, dla uwiarygodnienia, potrzeba ci sceny, gdzie kobieta kombinuje co zrobić gdy ma okres, a nie ma już środków higienicznych??? To FILM, nie dokument. Przecież to sytuacja typowa dla kobiet przez kilkadziesiąt stuleci. Moja babcia miała szmatki, jedną nosiła, druga się suszyła na dzień następny.

I bohaterowie są na wyspie 2-3 miesiące, czyli raptem 1-2 krwawienia miesięczne. Biorąc pod uwagę ciężarne i te którym okres zatrzymał się ze stresu i ograniczonego jedzenia, może nie być tak tragicznie :)
    • lilith76 Re: lost 24.08.06, 09:56
      Kurde, to znowu ja.
      Ja na takiej wyspie bardziej bym się bała braku środków antykoncepcyjnych...
      ;)
      • mmorawski Re: lost 24.08.06, 09:58
        Co do podpasek:
        - Claire nie potrzebowała ich cały 1 sezon, bo była w ciąży. :)
        - Sun nie potrzebowała ich od połowy 2 sezonu, bo zaszła
        - Rose chyba już w ogóle ich nie potrzebuje ;)
        - oni są na wyspie dopiero 60 dni.. :]

Co do antykoncepcji - oni tam za wiele seksu nie uprawiają - póki co. :>
        • bluebebe Re: lost 24.08.06, 20:16
          mmorawski napisał:

> - Sun nie potrzebowała ich od połowy 2 sezonu, bo zaszła

ale nie wiemy kiedy zaszła. Mogła zajść przed wylotem i też by wtedy ich nie
          potrzebowała.

> Co do antykoncepcji - oni tam za wiele seksu nie uprawiają - póki co. :>

Albo uprawiają, ale stosują metody Naturalnego Planowania Rodziny. Tyle, że
          musieliby mieć termometr...
      • Gość: Kratka Re: lost IP: *.chello.pl 24.08.06, 12:01
        Nie ma obawy - wszystkie kobitki uprawiające seks pozamałżeński giną natychmiast, więc ciąża im nie grozi :)) A małżeński kończy się upragnioną - podkreślam - ciążą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka