niespodzianka62 26.01.06, 21:54 e tam, myslalam ze chociaz cokolwiek sie wyjasni... aterz czekaj do jesieni.. :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchyxxx Re: lost!!! 26.01.06, 22:09 wkurzyło mnie strasznie że nic się nie wyjaśniło.Kto porwał tego czarnego dzieciaka i czemu? Oczywiście najważniejsze jest to,co znaleźli po tej detonacjii-czyżby tunel do wnętrza ziemi?:P Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: lost!!! 26.01.06, 22:11 Masz na sobie kawałek Arzta (Hurley do Jacka) - cytat odcinka. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: lost!!! 26.01.06, 22:13 taa to było ciekawe;p ale tak mnie męczy to co oni odkryli że nie zasnę dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: lost!!! 26.01.06, 22:14 a tamci na tratwie pewnie umarli skoro ona się spaliła-tylko po co gościowi na skuterze czarny dzieciak?co to jakiś pedofil?:p Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: lost!!! 26.01.06, 22:23 suchyxxx napisał: > a tamci na tratwie pewnie umarli skoro ona się spaliła- Nie, nie umarli - zobacz na zdjęcie w Gazecie Telewizyjnej, będziesz wiedział kto przeżył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: lost!!! IP: 212.106.171.* 26.01.06, 22:27 zaraz zaraz, czyzby jednak druga seria byla w tvp 1? tylko nie teraz tylko za kilka miesiecy? juz sie pogubilam w tym wszystkim :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocool Re: lost!!! IP: *.jaracza.osiedla.net 26.01.06, 23:11 Wydaje mi sie ze tvp na pewno da druga serie za jakis czas-pewnie od wrzesnia:( co do dzisiejszego odcinka to rzeczywiscie lipa, ze nic sie nie wyjasnilo ale generalnie tego sie spodziewalem skoro zrobili druga serie, ktora jest kontynuacja pierwszej. Ci na lodzi to pewnie inni z wyspy-tak mysle.. a chcieli malego bo generalnie do czegos potrzebne im sa dzieci (porwali dziecko Francuski i teraz chcieli porwac dziecko tej blodynki) tylko po co im te dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
matthias_88 Re: lost!!! 26.01.06, 23:16 no wlasnie, kiedy bedzie druga seria? i bedzie na tvp? bo z ta cala AXN to w ogole jakis przekret, nie podoba mi sie to. Jak sie nie dowiem co jest tam pod ziemia ani co sie stanie z tymi z tratwy i kto porwal tego malego imiennika Disneya to chyba umre... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: lost!!! 26.01.06, 23:49 Dziecka Claire nie porwali tylko Francuzka chciała go przehandlować za swoją córeczkę (która zresztą jest już dorosła). A tak przy okazji - czy Charlie i Sayid nie byli jedynymi mężczyznami w jaskini? Bo w tle widziałem same panie. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: lost!!! 27.01.06, 01:15 dlaczego uwazasz, ze AXN to jakis przekret? byli po prostu szybsi, wykupili po prostu sobie prawa do emisji kolejnych serii i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
mala.filipinka Re: lost!!! 27.01.06, 00:21 kubissimo napisał: > nie psuj im zabawy :) ---- jakiś ton wyższości ("ja widziałem, zlitujmy się nad resztą, co jeszcze nie), czy mi się wydaje? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann na tratwie była chyba IP: *.agora.pl 27.01.06, 09:18 córka francuzki tak mi sie wydaje i to ona rzuciła tym wybuchającym:) w tratwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: na tratwie była chyba IP: 217.153.29.* 27.01.06, 09:20 Tylko ze ona miala chyba syna-tak mi sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: na tratwie była chyba 27.01.06, 09:21 Alex, dziecko Francuzki to corka. tez wydaje mi sie, ze to ona byla na lodzi z porywaczami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: na tratwie była chyba IP: 217.153.29.* 27.01.06, 09:26 U możliwie-ale powiem Ci ze długo w takim razie żyłam w błędzie-nie wiem co mi sie ubzdurało ze to był syn-nawet myślałam ze ten Itan co porwał Claire jak była w ciąży to byłjej syn:)))))) Ale od czego jest forum-można pogłebiac swoja wiedze:) Odpowiedz Link Zgłoś