26.01.06, 21:54
e tam, myslalam ze chociaz cokolwiek sie wyjasni... aterz czekaj do
jesieni.. :((
Obserwuj wątek
    • suchyxxx Re: lost!!! 26.01.06, 22:08
      do jesieni na co? Będzie druga seria?
    • suchyxxx Re: lost!!! 26.01.06, 22:09
      wkurzyło mnie strasznie że nic się nie wyjaśniło.Kto porwał tego czarnego
      dzieciaka i czemu? Oczywiście najważniejsze jest to,co znaleźli po tej
      detonacjii-czyżby tunel do wnętrza ziemi?:P
      • piotr7777 Re: lost!!! 26.01.06, 22:11
        Masz na sobie kawałek Arzta (Hurley do Jacka) - cytat odcinka.
        • suchyxxx Re: lost!!! 26.01.06, 22:13
          taa to było ciekawe;p ale tak mnie męczy to co oni odkryli że nie zasnę dzisiaj
          • suchyxxx Re: lost!!! 26.01.06, 22:14
            a tamci na tratwie pewnie umarli skoro ona się spaliła-tylko po co gościowi na
            skuterze czarny dzieciak?co to jakiś pedofil?:p
            • piotr7777 Re: lost!!! 26.01.06, 22:23
              suchyxxx napisał:

> a tamci na tratwie pewnie umarli skoro ona się spaliła-
              Nie, nie umarli - zobacz na zdjęcie w Gazecie Telewizyjnej, będziesz wiedział
              kto przeżył.
              • Gość: 1234 Re: lost!!! IP: 212.106.171.* 26.01.06, 22:27
                zaraz zaraz, czyzby jednak druga seria byla w tvp 1? tylko nie teraz tylko za
                kilka miesiecy? juz sie pogubilam w tym wszystkim :P
              • kubissimo Re: lost!!! 26.01.06, 22:28
                nie psuj im zabawy :)
                • Gość: wrocool Re: lost!!! IP: *.jaracza.osiedla.net 26.01.06, 23:11
                  Wydaje mi sie ze tvp na pewno da druga serie za jakis czas-pewnie od wrzesnia:(
                  co do dzisiejszego odcinka to rzeczywiscie lipa, ze nic sie nie wyjasnilo ale
                  generalnie tego sie spodziewalem skoro zrobili druga serie, ktora jest
                  kontynuacja pierwszej. Ci na lodzi to pewnie inni z wyspy-tak mysle.. a chcieli
                  malego bo generalnie do czegos potrzebne im sa dzieci (porwali dziecko
                  Francuski i teraz chcieli porwac dziecko tej blodynki) tylko po co im te dzieci?
                • matthias_88 Re: lost!!! 26.01.06, 23:16
                  no wlasnie, kiedy bedzie druga seria? i bedzie na tvp? bo z ta cala AXN to w ogole jakis przekret, nie podoba mi sie to. Jak sie nie dowiem co jest tam pod ziemia ani co sie stanie z tymi z tratwy i kto porwal tego malego imiennika Disneya to chyba umre...
                  • piotr7777 Re: lost!!! 26.01.06, 23:49
                    Dziecka Claire nie porwali tylko Francuzka chciała go przehandlować za swoją
                    córeczkę (która zresztą jest już dorosła).
                    A tak przy okazji - czy Charlie i Sayid nie byli jedynymi mężczyznami w jaskini?
                    Bo w tle widziałem same panie.
                  • mallina Re: lost!!! 27.01.06, 01:15
                    dlaczego uwazasz, ze AXN to jakis przekret?
                    byli po prostu szybsi, wykupili po prostu sobie prawa do emisji kolejnych serii
                    i tyle
                • mala.filipinka Re: lost!!! 27.01.06, 00:21
                  kubissimo napisał:

> nie psuj im zabawy :)

----
                  jakiś ton wyższości ("ja widziałem, zlitujmy się nad resztą, co jeszcze nie),
                  czy mi się wydaje? ;)
                  • Gość: ann na tratwie była chyba IP: *.agora.pl 27.01.06, 09:18
                    córka francuzki tak mi sie wydaje i to ona rzuciła tym wybuchającym:) w tratwe
                    • Gość: beti Re: na tratwie była chyba IP: 217.153.29.* 27.01.06, 09:20
                      Tylko ze ona miala chyba syna-tak mi sie wydaje.
                      • mallina Re: na tratwie była chyba 27.01.06, 09:21
                        Alex, dziecko Francuzki to corka.
                        tez wydaje mi sie, ze to ona byla na lodzi z porywaczami
                        • Gość: beti Re: na tratwie była chyba IP: 217.153.29.* 27.01.06, 09:26
                          U możliwie-ale powiem Ci ze długo w takim razie żyłam w błędzie-nie wiem co mi
                          sie ubzdurało ze to był syn-nawet myślałam ze ten Itan co porwał Claire jak
                          była w ciąży to byłjej syn:))))))
                          Ale od czego jest forum-można pogłebiac swoja wiedze:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka