luba

(3 wyniki)
  • Jak wam się podoba imię Luba? Ja uważam, że jest śliczne, ale zastanawiam się, jak w Polsce będzie odbierane. Jaka jest wasza opinia?
  • Ostatnio przeglądałam terminarz dla studentów Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Wynotowałam rzadkie imiona, o niektórych nie wiedziałam, że istnieją ;) Luba Mila Gilda Norma Iryda Zorian Kalikst Ziemisław Lutosław Witalis Ursyn Biernat Donat Godzisław Bertold Herman Bożywoj Gościsław Longin Serwacy Dobiesław Dezyderiusz Ferdynent (to chyba pomyłka w druku - zamiast Ferdynanda?)
  • 3 lata temu...na tej liscie nie ma Marii!Jak to sie stało, ze Marysia jest Marysia pozostanie dla mnie zagadka na wieki. poza tym uwazam, ze na liscie sa o niebo lepsze imiona...kurcze, chyba bylam w szoku...aczkolwiek o co mi chodzilo z ta Zulą, to nie wiem... 1. Ada 2. Adela 3. Agata 4. Alina 5. Aniela 6. Dobrochna 7. Dobrawa 8. Dąbrówka 9. Halszka 10. Hanna 11. Ida 12. Ita 13. Kordula 14. Ksenia 15. Leonia 16. Luba 17. Ludwika 18. Matylda 19. Milena 20. Nadi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.