Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      luba

luba

(4 wyniki)
    • ...maszynki do strzyżenia włosów po ostatnim strzyżeniu musieliśmy zjechać praktycznie do zera... I mi się przypomniała ta piosenka: www.youtube.com/watch?v=4ZKD_2JYQDI&feature=related
    • Najpierw z Seattle, WA do San Diego, CA 1300 mil, ze wspolpasazerem, pokrywajacym polowe paliwa, duza walizka i jednym pudelkiem. Pozniej sie zaczynaj schody, bo musze zmiescic 2 rowery, pneumatyczny kajak, i 6 pudelek z roznymi gratami do Corolli, by dokulac sie do Nashville, TN. Dobrze ze w Tetrisa gralem za mlodu :). 2100 mil. W Nashville zostawic czesc gratow i pomknac do Waszyngtonu, DC, ale lightowo, tylko 700 mil. Wrocic do Nashville,700 mil, dobrac graty tam pozostawione i...
    • Dojezdzam z warszawskiego Goclawia na rownie warszawska Wole. Wydawaloby sie, ze po drodze wypada centrum. Ale Warszawy! Bo wczoraj wypadlo mi centrum Radomia :-) Moja luba choc nieslubna miala jechac busem gdzies za Radom. O 9.00. Wyszlismy gruuuubo za wczesnie na normalne warunki korkowe, ale nie bylo normalnie i w ciagu godziny nie udalo sie nam nawet dojechac do Wisly. Podjalem wiec meska decyzje, ze spozniam sie do pracy, uzgodnilem to ze wspolnikiem i w droge do Radomia. Kobiet...
    • Strzelilo mi do glowy ze sie naucze francuskiego. Nawet mi nie przeszlo od razu, wiec postanowilem potraktowac to powaznie. Poszedlem do biblioteki i pozyczylem sobie podrecznik, ale byl do dupy i nie mial plyty. Wiec zmienilem taktyke, postanowilem najpierw sie nauczyc w pismie a jak moja luba do mnie dolaczy to sobie doprawie mowionym, bo to romanistka, to mnie przypilnuje. Czasu mam duzo w pracy - to przerwy, to czekanie na zaladunek, ze o godzinach spedzanych na promie j...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się