lubiana

(5 wyników)
  • Słowacy rozumiem, ale Czesi?? Przecież oni nas nie cierpią! Bywam często w ich kraju, więc wielokrotnie miałam okazję przekonać się o tym. Tolerują nas, szczególnie w przygranicznych miejscowościach bo napędzamy im koniunkturę, ale tylko tyle.
  • Ale bzdury - widział ktoś Hiszpana dającego napiwek? Oni z zasady nie dają i bardzo się dziwią, jak nie dostają nawet paru groszy reszty.
  • prosze, napiszcie cos na temat wysepek jak tam jest? nie nudno, jesli wysepka ma 600 m / 800 m??? a mozna wynajac jakas łudke i przepłynac na inną wyspę??? skąd najlepiej jechac (z jakiego biura)?????? TUI i Neckermann kaze sobie placic ok 1700 euro za tydzien 15 000 zl to zdecydowanie za duzo orientujecie sie, gdzie mozna kupic taki wyjazd najtaniej????? pozdrawiam :)
  • jakie atrakcje warto zobaczyc a jakie mozna ominąć? Mam na myśli również te o których nie piszą w przewodnikach.
  • Od dawna śledzę wątki na tym forum i wiem, że podróżujecie w różne miejsca świata. Piszecie wiele krytycznych uwag pod adresem hoteli, ich wyposażenia i obsługi. Chciałabym wykorzystać waszą wiedzę i doświadczenie przy budowie własnego hotelu. Moim marzeniem jest hotel, w którym goście będą czuli najważniejsi i "dopieszczeni", będą ciepło wspominać spędzone u nas chwile. Piszcie proszę o wszystkim co jest dla was ważne, nawet jeśli są to drobiazgi jak kolor serwetek w restauracji...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się