Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      lubiana

lubiana

(3 wyniki)
    • dla lubiących jazdę pociągiem, jest bezpośrednie połączenie KRAKÓW-BURGAS wyjazd czwartki o 22.45 z Krakowa , w Burgas pocią jest w sobotę o 9.23 Powrót z Burgas w soboty o 19.25 , na miejscu w Krakowie Poniedz. 5,29 Cena biletu w jedną stronę 660,00 zł Powrotny z 30% zniżką 928,00 zł
    • Witam serdecznie! MAm pytanie do osób, które były już w Bułgarii-co warto przywieźć z tego kraju-chodzi mi o opłacalne rzeczy, takie, które u nas są sporo droższe lub wręcz niedostępne...Co przywozicie ze sobą do Polski?
    • Witam. Zastanawia mnie dlaczego jeździcie do Słonecznego Brzegu? Byłam tam jedną godzinę, zobaczyłam deptak, plaże i stwierdziłam, ze nie chcę tam jechać... Przeciesz to są SAME hotele i restauracje, nie ma tam NIC (przynajmniej ja o niczym nie słyszałam i nie widziałam), sztuczne miasto... Plaża to tragedia, parasol na parasolu, leżak na leżaku i człowiek na człowieku.... rozumiem, że ktoś chce mieć porządne zakwaterowanie, ale nawet w mniejszych i dopiero rozwijających sie turystyczn...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się