Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      lubiana

lubiana

(7 wyników)
    • Byłam już w niejednym kraju, w Turcji (jedynie) dwa razy, ale jest to miejsce, które najmocniej rozgrzało moje serce i mam nadzieję, że dane będzie mi tam wracać :) kocham turcję za -odmienność (kultury, zwyczajów, jakości życia) -niesamowitą gościnność, życzliwość ludzi (którą spotyka się w innych południowych krajach, ale nie W TAKIM wymiarze) -smaki -klimat i ciepłe morze, piękne widoki... to oczywiste A Wy? :)
    • Bo ja nie, zwłaszcza wieczorową porą i dlatego staram wybierać się hotele bez animacji. Albo taka rzecz - dlaczego te animacje są tak przeraźliwie głośne? Przeca to można wpaść w nerwy i przyjechać z zaawansowaną nerwicą!!! W dzień do co innego, fajny water aerobic czy naciąganie gnatów zwanych z angielska strething czy jakoś tak, sympatyczna a stonowana muzyczka na basenie.
    • Byłem w "kleopatra inn" przygody od początku!!!
    • Właśnie wybieram się wykupić 7+7 w Triadzie. Proszę o opinie na temat hoteli. Ewentualnie proszę o sugestie na temat innego hotelu w Alanya. Wykupuję opcję ALL
    • Czy ta plaza jest platna???? Chodzi o okolice Alanyi (hotel Aroma) ze Scan Holiday. Wiecie cos o tym hotelu? Jak jest w tym rejonie pod koniec sierpnia? Jest strasznie goraco? Mysle o wyjezdzie ze Scan Holiday...dobry pomysl? Jaka jest ta Alanya i okolice? Sama rozrywka czy moze sa tam jakies romantyczne zakatki? (wyjazd we dwoje)
    • 3 pary małżeńskie przed pięćdziesiątką raz pierwszy wybierają się na wczasy do Turcji co polecacie
    • Czy moglibyście polecić która miejscowość przypadła Wam do gustu najbardziej? Gdzie są najładniejsze plaże i morze? Gdzie jest dużo kafejek, sklepików itd, bo nie chcielibyśmy dostać się na zupełne pustkowie, gdzie do najbliższego sklepu musielibyśmy dojeźdzać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się