Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    18.06.05, 23:24
    ktore gazety, miesieczniki (chodzi mi glownie o modowe) najczescie czytacie,
    ogladacie?
    Obserwuj wątek
      • klarak Re: magazyny 18.06.05, 23:48
        widze umaa, ze probujesz ratowac honor tego forum :)
        kiedys czytalam face'a, ale zlikwidowali. czasem vogue francuski (byle nie
        amerykanski). a w ogole to sie przerzucilam na pisma o wnetrzach.
      • pianazludzen Re: magazyny 18.06.05, 23:50
        z modowych: w PL Twoj Styl, za granicą Elle i czasem wallpaper.

z innych: w PL: 2+3D, diseńo interior z empiku:); za granicą: design report,
        detail, domus. czyli tendencyjnie.
        • miska_malcova Re: magazyny 19.06.05, 01:15
          obecnie z modowych magazynów nic nie czytam, nawet nie zaglądam
      • laparisienne Czy w Polsce jest znana 19.06.05, 01:22
        Aleksandra Woroniecka stylistka z Rebel z francuskiej fachowej prasy mody?
      • laparisienne Aleksandra Woroniecka stylistka 19.06.05, 01:25
        www.managementartists.com
      • marie4 Re: magazyny 19.06.05, 12:18
        Cosmopolitan, Marie Claire
        • miumiu75 Re: magazyny 19.06.05, 12:22
          Trudno to nazwac czytaniem, chetnie przegladam In Style, moim zdaniem najlepszy
          z obecnych. Czasem Vogue, czasem kupuje wszystkie, ale tylko jak sie bardzo
          nudze.
      • ludzka_budowla Re: magazyny 19.06.05, 12:32
        od czasu do czasu elle- ale ostatnio to baaaaardzo od czasu do czasu
      • jaleo Re: magazyny 19.06.05, 12:41
        Brytyjskie wydanie InStyle, oraz niedawno wychodzaca na rynku brytyjskim Grazia
        (chociaz to niezupelnie o modzie, ale maja dobre teksty i fotografie). Od
        czasu do czasu Elle (brytyjskie i francuskie).

Z polskich co mi w rece wpadnie (nieczesto sie zdarza).
      • Gość: zulka Re: magazyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 13:24
        u nas polskie edycje magazynów mody i "lifeste" sa nieco ubogie. Taki głupi
        Glamour polski to 1/3 angielskiego. Szkoda. A InStyle jak "tam" mieszka łam
        często kupowałam:-)
      • Gość: gosiaqus Re: magazyny IP: 82.160.7.* 19.06.05, 13:54
        ja czytam forum moda :) jest najbardziej autentyczne. Kiedy miałam 13 lat czytalam elle, bo mama miala prenumeratę, teraz newsweek , ale to nie o modzie.
      • babunowa Re: magazyny 19.06.05, 14:44
        i się wyjaśnia dlaczego megazyny w empikach i tym podobnych sklepach są
        zazwyczaj wszystkiego co jednego pogięte i poużywane;>No,ale tutaj winni zarówno
        oglądający,jak i organizacja całego sklepu.Swoją drogą powinni sobie zdawać
        sprawę ,że pośród tych oglądających gazety za ok.40 zł., może się pojawić
        ktoś,kto ma ochotę je zakupić lecz nie zrobi tego,gdy gazeta wygląda jakby była
        psu z gardła wyjęta.Przykład-francuskie elle deco.To samo z magazynami dla
        kobiet.Abstrahując od tego-elle polska edycja,biba(pisemko dla nastolatek
        francuskich) plus magazyny dotyczące wnętrz.
        • umaa Re: magazyny 19.06.05, 14:47
          chodzi o to ze napisalam "ogladacie"? ja czasami kupuje magazyny chociaz nie
          znam jezyka w jakim sa napisane, kupuje dla pieknych zdjec, ciekawych rozwiazan
          itp.

btw. w wiekszosci sklepow z gazetami przewaznie jedna gazeta jest rozpakowna i
          udostepniona do przejrzenia p[rzed zakupe a reszta jest zafoliowana
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka