male

(3 wyniki)
  • witam Jezeli chodzi o polaczenie to z Londynu na Male mozna znalezc za 1500-2000 zł samolot. Co do tanszych lokali to znalazlem Fuana Inn za 50$ za jedynke i 75/85$ za dwojke ze sniadaniami. Liczac srednio tydzien wychodzi np. 2500-3000 zł oczywiscie nie liczac innych posilkow, napoi. Czy to ma wiekszy sens? Chodzi mi raczej o byczenie sie na pieknej plazy pod palmami niz sporty wodne i inne wycieczki? Czy moze lepiej poleciec do Hurghady i zwiedzic Giftun Island? Z gory dziekuje
  • Witam. czy ktoś ma jakiekolwiek informację na w/w temat ? Kiedy, gdzie itd. Z góry bardzo dziękuję !
  • Witam, Mam już zarezerwowany lot na kwiecień 2007. 8 dni na wyspie: North Ari Atoll · Fesdu Island · Maldives Jeżeli ktoś z Państwa był na Maledivach to proszę o pomoc i odpowiedź na kilka moich pytań. Z góry bardzo dziękuję. 1) Czy warto spać-zostać 1-2 noce w Male ? Tam ląduje samolot i nie wiem czy lecieć dalej czy może zwiedzić Male ? 2) Czy stolica jest duża ? Co w niej ciekawego ? Ile zostać dni ? 3) Czy wartro przemieszczeć się między wyspami ? Czy ...
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się