mandal

(7 wyników)
  • Proponuje to umiescic w osobnym wątku.
  • Mam pytanko co do tej książki. ktoś mi powiedział, że warto ją kupić. Jestem początkującym astrologiem. Czy ta książka (tzn 2 części) przyda mi się? Może ktoś wie co w niej jest? jakiś spis treści czy coś, bo chciałbym wiedzieć co kupuję, a nie ma jej opisu. Chyba się nie wyspałem sorry :) Pozdrawiam
  • Polskie Stowarzyszenie Astrologiczne zaprasza członków oraz sympatyków astrologii na spotkanie w Warszawie poświęcone mandalom. Tym samym zaczynamy cykl warszawskich spotkań astrologicznych poświęconych robieniu mandali poszczególnych znaków zodiaku. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych 25 czerwca (czwartek) 2009 roku na mandalę znaku Bliźniąt. Spotkanie integracyjne już od 17.00, o 18.00 zaczynamy robić mandalę. Będę miała przyjemność poprowadzić to spotkanie. Wstęp wolny dl...
  • Mam pytanie, który program astrologiczny jest lepszy i pod jakim względem Urania - Krusińskiego, czy Astrolog - Chwiszczuka, a może jest jeszcze co innego? pozdrawiam
  • Dwadasamsa - co to za zwierz i do czego sluzy?
  • Ściągnęłam sobie ze skarbca Anahelli Mandalę i muszę stwierdzić, że całkiem nieźle mi się pracuje w tym programie, nie muszę liczyć np. solariusza na piechotkę, tak jak to do tej pory robiłam korzystawszy z darmowej okrojonej wersji Uranii. Ciekawostką odkrytą przy okazji pracy z Mandalą jest to, że odkryłam w jednym z kółek swojej podręcznej bazy dość dużą ilość układów i konfiguracji, a więc w jednym kółku są dwa półkrzyże, jeden "mistyczny prostokąt", trzy "YOD" nie wspominają...
  • zainspirowany forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11132&w=42496913&a=42496913i forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11132&w=12687455&a=12687455 postanowiłem zrobić sobie pod górkę i poćwiczyc intuicję ;) jesli wątek sie rozwinie to zachecam do wspolnych rozwazan i wpisywania swoich kosmogramow na rozne pytania. 11.09.2006 o 16:44 postawilem sobie pytanie - wynająć danej osobie pokój czy nie wynająć i co z tego moze być. reguła ascendentu i ksiezyca jest spelniona,wiec odpowiedz moze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się