Forum Regionalne Śląskie Zabrze
ZMIEŃ
      mank

mank

(8 wyników)
    • najwyrazniej, bo holduje zasadzie, ze im glosniejsza impreza plenerowa, tym fajniej! Tylko dla kogo fajnie? Do jej domu te halasy na pewno nie docieraja, wiec ma to w nosie, a mieszkancy dzielnic w ktorych ten lomot slychac (tak, lomot, bo odglosy z imprezy plenerowej tylko tak mozna okreslic) niech cierpia. W calej Europie walczy sie z halasem, a u nas wciaz mentalnosc remizowa. Manka, straszna z Ciebie wiesniara (mieszkancow wsi z gory przepraszam, chodzi mi tu o typ mentalnosci, a nie ...
    • Dzien przed Wigilia zostala podpisana umowa przeniesienia wlasnosci dzialki nr 5759/122 obręb Zabrze o powierzchni 9089 m2 dla której w Sądzie Rejonowym w Zabrzu prowadzona jest księga wieczysta KW Nr GL1Z/00018769/0. W ksiedze wieczystej jako wlasciciel figuruje jeszcze MOSiR w Zabrzu Sp. z o.o. Pytania: 1/ kto nabyl te dzialke? 2/ za ile ja nabyl? 3/ co zamierza na tej dzialce zbudowac? 4/ czy miasto okreslilo rodzaj inwestycji na tej dzialce? 5/ kto i ile...? I czy CBA juz o tym wi...
    • w zwiazku z rekordowym zanieczyszczeniem powietrza w miescie? W Gliwicach, ktore sa nieopodal przeciez, zanieczyszczenie jest ponad dwukrotnie nizsze! Czy ktokolwiek sprawdza, czym ludzie pala w piecach? I nie opowiadajcie o biedzie, bo to nie usprawiedliwia trucia wszystkch wokol. www.tvnmeteo.pl/informacje/polska,28/na-slasku-lepiej-nie-wychodzic-z-domu-normy-przekroczone-o-1200-procent,16890,1,0.html
    • Ta kobieta chyba uwaza, ze jak w miescie dudni od muzyki typu umcy-umcy, tzn. ze w miescie kwitnie zycie kulturalne. Ot, taka wsiowa mentalnosc Manki.
    • jak Adam Mos? Patrzac na wyniki wyborow, nic mnie w Zabrzu juz nie zdziwi.
    • Tzn. w Olsztynie najlepszy wynik w I turze dostal oskarzony o molestowanie i gwalt, a w Zabrzu baba, ktora powinna rzadzic najwyzej we wlasnej kuchni.
    • ze będzie znowu otwarta ulica wolnosci w centrum,wiemy ze pan rafał marek by napewno zlikwidowal zakaz ruchu i otworzył by ten odcinek drogi w jednym kierunku tlko dla samochodów osobowych -koniec marzen,szkoda ze pan marek przegrał
    • Myślę o wyprowadzce z Zabrza. Które ze śląskich miast ma najlepsza opinie? Jest czyste , ma dobre szkoły, mądrych rządzących. Jest wogóle takie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się