artdo67 28.05.22, 23:58 Witam serdecznie, czy polecają Państwo jakiegoś adwokata od rozwodów? Zabrze i oscienne miasta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin2301 Re: Adwokat od rozwodów 13.06.22, 23:54 Widzę że temat nowy i mam nadzieję że aktualny . Polecam Kancelaria Adwokacka Zabrze Mecenas Zakrzewska Odpowiedz Link Zgłoś
kozica76y Re: Adwokat od rozwodów 13.03.23, 09:21 Na pewno dobrze prowadzona sprawa rozwodowa to większe prawdopodobieństwo sukcesu więc można się na Lelewela do kancelarii Michała Dziedzica wybrać i tam umówić na spotkanie, oni specjalizuje się w prowadzeniu spraw rozwodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
wejas8005 Re: Adwokat od rozwodów 27.03.23, 13:23 Jeżeli szukasz adwokata z dużym doświadczeniem i charyzmą, takiego, który potrafi wykorzystać wszystkie możliwości i będzie walczył do końca to zadzwoń 500282887 Odpowiedz Link Zgłoś
marcin2301 Re: Adwokat od rozwodów 24.05.23, 18:16 Hej. Adwokat od rozwodów w Zabrzu, to tylko Mecenas Natalia Zakrzewska przy sądowej 2/2. Powołaj się na Marcina SK to może dostaniesz jakąś małą zniżkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polatraczyk@wp.pl Re: Adwokat od rozwodów IP: *.toya.net.pl 02.09.23, 20:55 Miałam Panią Adwokat Magdelenę Chrościelewską w rozwodzie wreszcie mąż się kogoś przestraszył. Wzmocniła mnie dzięki Niej poczułam że nie jestem gorsza, ani słabsza od męża. I wygrałyśmy Przeszukałam cały internet i wybór mógł być tylko jeden czyli właśnie Pani Adwokat Chróścielewska. Ja kontaktowałam się z nią przez bloga rodzinne-prawo.pl/ Dziękuję za osobisty kontakt i osobiste prowadzenie sprawy. Więc teraz mogę polecać innym. tu jej numer +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WojtekRaczkowski Re: Adwokat od rozwodów IP: 104.28.131.* 04.03.24, 16:23 Mogę polecić adwokatkę z Warszawy Paulina Kornacka-Duda. To jest świetna profesjonalistka od rozwodów. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabak23 Re: Adwokat od rozwodów 23.05.24, 09:35 hej artdo, dobry adwokat pan Andrzej, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mellind01 Re: Adwokat od rozwodów 10.09.24, 13:48 Adwokat Chróścielewska-no cóż mogę napisać. Najlepszy adwokat z którym mieliśmy do czynienia. Przygotowanie do sprawy, potem reprezentacja - wszystko w jak najlepszym wydaniu. Do tego wygrana jak z marzeń. Podaję namiary +48 666 609 065 Ja znalazłam namiar na tym forum www.dobryprawnik-lodz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1990_1 Re: Adwokat od rozwodów 28.11.24, 12:24 Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/ Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
pepi234 Re: Adwokat od rozwodów 13.01.25, 14:41 Polecam Panią Adwokat Chróścielewską. OSOBIŚCIE wygrała moją sprawę rodzinną. Wszyscy mówili, że się nie da a się udało. Super skuteczna.!!! Tu sobie zobaczcie jeszcze www.dobryprawnik-lodz.pl/thread-category/prawo-rodzinne/ Tu masz komórkę +48 666 600 773 Odpowiedz Link Zgłoś
asiamala Re: Adwokat od rozwodów 14.04.26, 11:12 Uważam, że dobry prawnik to skarb. W kancelarii Chróścielewska & Chróścielewski znajdziesz kogoś, kto nie tylko zna się na rzeczy, ale też potrafi wytłumaczyć Ci wszystko po ludzku — bez paragrafowego żargonu i niepotrzebnego stresu i zadba o Ciebie. Link do ich strony tutaj chroscielewska-chroscielewski.com Odpowiedz Link Zgłoś