Forum Zdrowie Medycyna Naturalna
ZMIEŃ
      metody leczenia

metody leczenia

(5 wyników)
    • Bardzo boli mnie zab a niechcialabym isc do dentysty. Bo to wiadomo, biala mafia i drogo biorom. Czy mozna zab wyleczyc ziolami, wbijaniem igiel czy moze jakis bioenergoteraputa potrafi zeby leczyc? Ktos moze tak wyleczyl zeby?
    • leczenie wodorowęglanem sodu witamina b17 mms
    • Czy ktoś może napisać jaka jest teoretyczna zasada stawianych baniek ? Jest to zabieg kiedyś bardzo popularny, teraz rzadziej stosowany. Stawianie baniek wywołuje lokalne przekrwienia, ale jak to może wpływać na stan organizmu ? S.
    • od kilku lat cierpialam na depresje i rózne dolegliwości somatyczne, zaliczyłam psychiatrów, psychologów i jeszcze i paru innych specjalistów i jedna psycholożka dała mi namiary na trenerkę ze stanów, która stosuje Techniki Emocjonalnej Wolności i po kilku sesjach wszystko mi prawie odeszło i chyba na trwałe. Humorek mi dopisuje, bóle serca, brzucha, skurcze, skończyły się, cisnienie w normie i jeszcze troche schudłam, zupelnie bezbolesnie i bez aktowania sie dietami i piciem jakiś "smaczny...
    • Jestem naprawde podłamana. Jestem alergikiem od dawna ale dopiero teraz zrobilam testy alergicze (jestem uczulona na pyłki wszystkich drzew i roztocza). Objawy posiadam chyba wszystkie mozliwe, od skóry począwszy na astmie konczac. Ale ile do jasnej cholerki mozna brac lekow?!Tych wszystkich Zyrtec'ow,Salbutamolów i innych?? Efekt jest taki, ze watroba siada a pupa rosnie:-( Jejku...czy naprawde natura nie wymyslila nic, co mogloby pomoc? Szukam jakichs metod naturalnych ale bezs...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się