Dodaj do ulubionych

Olej cbd n raka ?

29.04.22, 09:13
niedawno dowiedziałem się że moja mama ma nowotwór jelita grubego.Teraz czeka na operację. Kupiłem suplementy olej CBD na wzmacniające organizm podczas leczenia. Zaznaczam że nie chodzi tu o cudowne środki zastępujące medycynę ale raczej pomocnicze stosowania równolegle zleczeniem. ale nawet jak te CBD nie pomaga to przynajmniej widzę zę mama czuje się lepiej bo ma świadomość że coś robi, tak ja myślę . Macie jakieś doświadczenia ? Wczoraj też czytałem artykuł Olejek CBD na raka - Zobacz najnowsze badania że człowiek zmniejszył nowotworowy guz o 50 procent dzięki olejkowi CBD.... Mimo tylu pozytywnych opinii na temat olejków CBD co naczytałem na forach jestem sceptyczny co do jego "ogromnych możliwości" - co o tym sądzicie
Obserwuj wątek
    • annabruzda Re: Olej cbd n raka ? 29.04.22, 12:06
      Pytanie ważne, a w jakim stadium jest rak u mamy?

Z moich osobistych doświadczeń wynika, że przy raku suplementy mogą usypiać czujność chorego i może mu się wydawać, że już złapał super okazję, rak jest bardzo zdradliwy i może na moment przycichać, aby za moment wybuchnąć o wiele gorszymi skutkami. Suplementy są dobre dla ludzi zdrowych i z lekkimi schorzeniami, ale dla raka jest zbyt słaby.

Może warto sięgnąć do pomocy bioenergoterapii, ale bez skrajności typu wyleczę natychmiast z raka i odrzuć medycynę, to błąd, sama jestem przykładem ozdrowienia, ale poszłam na operację i byłam pod kontrolą bioenergoterapeuty, który mnie wspierał, z czego jestem bardzo zadowolona, żadnych nawrotów i to jest najważniejsze, żeby zespalać medycynę konwencjonalną z niekonwencjonalną, popadanie w skrajności jedną lub drugą daje często negatywne skutki.

Mogę udostępnić kontakt do sprawdzonego bioenergoterapeuty annabruzda@gazeta.pl
      • annabruzda Re: Olej cbd n raka ? 29.04.22, 12:19
        Robiłam u mojego bioenergoterapeuty diagnozę pełną z uwzględnieniem poziomu witamin, mikroelementów, itd., wiedziałam czego mi brakuje i w oparciu o to dobierałam suplementy, wszystko było trafione. Pomógł też wybrać datę operacji, była idealnie trafiona.

Często jesteśmy zachwyceni jakimś olejem, a potem się okazuje, że sobie zaszkodziliśmy, dobra diagnostyka energetyczna ze zdjęcia na odległość pokaże wszystko jak jest naprawdę.

Unikamy w ten sposób zgadywania i poruszania się po omacku, jest to ważne szczególnie gdy chcemy pomóc osobom bliskim, nic trudnego wysłać fotkę i mieć szybko wynik na którym można się oprzeć. nasza pomoc staje się bardziej jakościowa.
    • fairy1983 Re: Olej cbd n raka ? 13.10.22, 08:01
      Ja znam osobe w moim środowisku gdzie lekarze 5 lat temu odmówili leczenia raka woreczka ż. gdyż by to nowotwór ł nieoperowalny( 2 profesorów odmówiło leczenia). ten człowiek nie załamał się zakasał rękawy i zaczoł szperać w internecie i szukać naturalnych metod poradzenia sobie z tym dziadostwem . Stosował zioła jak graviona i naturalne olejki z CBD 30% i żyje do dziś jak opowiadał pomogli mu dobrać olej CBD w Konopnej Farmacji w Poznaniu .., był tez u dietetyczki zalecono zero mięsa i białek zwierzęcych jak i chemicznych dodatków. 2 jajka na tydzień, kawałek ryby na miesiąc. Spać o 21,30 a ostatni posiłek o 18,00. . Teraz lekarze twierdzą, że to cud medyczny. ..więc jest pewnie dużo takich przypadków . a co do szefa Chłop ma 63 lata i dobre wyniki badań
      • majawnibylandi Re: Olej cbd n raka ? 21.11.22, 10:27
        Do mnie najbardziej trafił ten film, o tym jak rak się rozwija i jaki wpływ ma na niego cbd ta wiedza całkowicie zmienia postrzeganie raka www.youtube.com/watch?v=FJe0tmyg2Xg
      • logitech1 Re: Olej cbd n raka ? 10.01.23, 21:26
        Bardzo proszę o kontakt na: domino.mzfo@gmail.com
        Sprawa bardzo pilna, mam ważne pytanie.
      • logitech1 Re: Olej cbd n raka ? 12.01.23, 21:08
        fairy1983
        Bardzo prosiłbym o kontakt do siebie. Swojego maila zostawiam tutaj: domino.mzfo@gmail.com.
        PILNE
    • atlaq Re: Olej cbd n raka ? 07.04.23, 14:36
      Nic z tego artykułu nie wyniosłam ... wiec. Nie wiem czy fajnie poruszony
      • olek14 Re: Olej cbd n raka ? 10.05.23, 18:56
        A czy cbd pomaga na ŁZS?
    • grzesiekmade Re: Olej cbd n raka ? 02.05.23, 17:15
      Cześć! Chciałbym podzielić się z wami informacją na temat potencjalnego skutecznego sposobu na walkę z rakiem - oleju CBD.

Olejek CBD pochodzi z konopi, ale nie zawiera substancji psychoaktywnych THC. W ostatnim czasie wiele badań wykazało, że olej CBD może pomóc w leczeniu raka dzięki swoim właściwościom przeciwnowotworowym i przeciwzapalnym. Z jednej strony, olej CBD może pomóc w zwalczaniu objawów choroby, takich jak ból, nudności i osłabienie. Z drugiej strony, badania wykazały, że olejek ten może zmniejszyć rozmiar guza, a nawet zapobiec jego rozwojowi. Jeśli chodzi o sprawdzone olejki, w dobrych cenach, to z całego serca polecam te: spokocbd.pl/k/olej-cbd / Jak każde lekarstwo, olej CBD powinien być stosowany pod nadzorem lekarza. Jednak coraz więcej pacjentów stosuje olejek CBD jako uzupełniającą metodę walki z rakiem.
    • grzegorz.juncewicz Re: Olej cbd n raka ? 23.07.23, 13:34
      Olejki same w sobie nie leczą raka! Jeśli ktoś tak mówi to odrazu omijałbym człowieka i produkt. CBD, CBG czy ogólnie kannabinoidy wpływają na układ nerwowy, przez co mogą wykazywać działanie poprawiające pracę neuronów a przy stosowaniu tradycyjnej, konwencjonalnej metody leczenia nowotworów, mogą przez to poprawiać jej efektywność. Tym samym CBD czy CBG, przy stosowaniu tradycyjnego leczenia może zwiększyć siłę farmakoterapii i przyczynić się lepszych efektów terapeutycznych.

Polecałbym tutaj też olejki o większym stężeniu 30% (3000mg w 10 ml) i przyjmowane w większych dawkach. Oczywiście tylko olejki FULL SPECTRUM - o pełnym spektrum kannabinowidów, które zawierają więcej niż jeden składnik.

Przykładowo:
      ncmedica.pl/olejek-cbg30-p-17.html
    • monk.sara Re: Olej cbd n raka ? 13.09.23, 21:48
      No właśnie olejki CBD o większym stężeniu to największa bzdura ... CBD naturalnie w roślinie występuje maksymalnie w niektórych odmianach 10% inne wyższe stężenia to laboratoryjne kombinacje w których nie uzyska takiej samej synergii terapeutycznych związków ... natury jeszcze nikt nie podrobił więc najważniejsze aby olej CBD był naturalny i tzw full spectrum co oznacza że ma wszystkie kannabinoidy które na siebie działają synergicznie . Więc jak chcesz sobie pomóc szukaj maksymalnie olej CBD 10% RAW czyli surowy tam będziesz mieć wszystkie składniki nie zniszczone przez metodę pozyskania ekstraktu konopnego .... tyle w temacie jakby rolnik z hektara konopi uzyskał olej CBD 30% z hektara pola byłby milionerem i nie zasiewalby konopia tyle hektarów ... tak na logikę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka