Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      mikrofala

mikrofala

(7 wyników)
    • Zainteresowało mnie połączenie mikrofalówki z piekarnikiem Znalazłam coś takiego w ofercie siemensa. Czy ktos już użytkuje takie cudo? A może są jakieś przeciw, o których nie powie mi sprzedawca w sklepie? Proszę o radę
    • Będę zmieniał inst. el. w kawalerce. Potrzebuję zasilić następujące urządzenia: 1. płyta ceramiczna 3kW 15A bezp. 16A 2. zmywarka 0,5 kW 3A 2. mikrofala 1kW 5A 2. czajnik 2kW 10A 2. lodówka 0,1kW 0,5A bezp. 16A 3. pralko-suszarka 2kW 10A 3. kontakt w łazience 1kW 5A bezp. 16A 4. światło 0,5kW bezp. 6A 5. kontakty ogólne bezp. 10A 6. klima/piecyk 2-3kW? 10A-15A? bezp. 16A Numery oznaczają oddzielne obwody. Dobrze to jest? Na zewnątrz mam ZDAJE MI SIĘ miejsce na bezpi...
    • Planowałam kupić piekarnik elektryczny, ale mój mężczyzna chce mnie przekonać do kuchenki mikrofalowej Whirlpoola z funkcją CRISP. Generalnie nie przepadam za jedzeniem z kuchenki mikrofalowej. Ta którą teraz mam (oczywiście bez crisp'a) służy mi tylko do odgrzewania potraw. Marzy mi się upieczenie ciasta lub zrobienie schabu ze śliwkami (proszę się nie śmiać - do tej pory mieszkałam w kawalerce i o takich cudach nie mogłam marzyć a i marzenia mam prozaiczne jak za długo siedzę w ...
    • Proszę o porade chcę kupić piekarnik razem z mikrofalówką,ale mam wątpliwości czy w zestawie jako jedno urządzenie będzie spełniać swoją role.Naj większą wątpliwość budzi piekarnik czy upiecze ciasto,lub kurczaka normalnie???ja bardzo lubię gotowć i niechcę się rozczarować pomocy!!!!
    • Tak się złożyło, że lodówkę 1-agregatową i kuchenkę mikrofalową muszę podłączyć do tego samego gniazdka. Gdzieś słyszałam, że nie powinno się tego robić i konieczne są jakieś przeróbki elektryczne. Pomóżcie, co z tym zrobić, Goha
    • Witam, czy kuchenka mikrofalowa może stać na lodówce? Czy jest to być może niewskazane? Dziękuję za ewentualne wskazówki!
    • Może ktoś znający się na elektryce mi doradzi, czy jeśli w kuchni będę miała piekarnik zabudowany w słupku z mikrofalą to muszą mieć podciągnięte 3 fazy, bo inaczej jak włączę obydwa urządzenia to mi wywali korki czy nie? Elżbieta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się