-
Dziewczyny, czy któraś korzysta z takiego piekarnika jako jedynego? Do mikrofali nie mam zastrzerzeń, ale wkurza mnie brak normalnej blaszki w moim ( mam Siemensa). Odpada pieczenie wielu potraw, np. ciasteczek, bułeczek, pieczonych ziemniaków w większej ilości itp. Jak sobie radzicie?
-
Dziewczyny
Ostatni raz uzywalam mikrofali jakies 5 lat temu.
Jak robilam w niej owsianke albo odgrzewalam zupe, to mialam zwyczaj zakrywac plyn od gory plaskim talerzem.
Wiem, ze pytanie moze byc glupie i banalne, ale mam problemy z podgrzaniem plynow w swojej obecnej mikrofali - albo stosuje zle ustawienia albo nie powinnam wogole przykrywac?
Bo albo mi rozbryzguje spod talerza /za duza moc za dlugo/ albo niedogrzewa
Czy cos sie obecnie zmienilo w standardach mikrofali? jak wy podgrzewa...
-
Bardzo liczę na waszą pomoc. Wiem, że wątków było wiele. Przejrzałam chyba wszystkie. Chodzi mi o zakup nowej mikrofali. Pierwszy panasonic padł po 14 latach, drugi z inverterem po 3. Ostatnia kuchenka była naprawiana 3 razy, padł moduł wytwarzający mikrofale. Po naprawach wczoraj padł kolejny moduł. Nie opłaca się naprawiać, a kosztowała prawie 700 zł. Chodzi mi o wasze doświadczenie. Przejrzałam chyba wszystkie sklepy internetowe i zupełnie nie wiem co wybrać. Mam totalny mętlik. Chciałabym...
-
Przeczytalam w watku o czyszczeniu mikrofali ze uzywacie do tego skorek z cytryny i ze ten sposob jest tez dobry by doprowadzic do porzadku piekarnik. Czy moglby ktos mi lopatologicznie wyjasnic jak to zrobic , bo juz nie moge patrzec na moj , a moze znacie jakies inne magiczne sposoby na wredne piekarniki :)
-
tania i dobra jaka?