model

(5 wyników)
  • poradźcie mi jakie opony założyć do Matiza... czy w tych rozmiarach są zimówki czy kupić zwykłe tzw. uniwersalne gumy. może ktoś jeździ na takim rozmiarze proszę o info, pozdrawiam --- forum alcoholum
  • witam nowy accord, 2.0, opony 195/65/15, tylko które? chiałbym, żeby było bezpiecznie, cicho i do 300 zł za szt. brutto. z góry dzięki!
  • Fotelik(6)

Jestem na etapie zakupu fotelika dla dziecka 15-36 kg. Niektóre foteliki mają ruchome oparcie i mogą się dostosować do kąta nachylenia fotela. I to jest OK. Wątpliwosci moje budzą natomiast porady rodziców i sprzedawców jeśli chodzi o przystosowanie tego fotelika do pozycji leżącej jeśli dziecko chce spać. Radzą oni odsunięcie fotelika od fotela samochodu i włożenie złożonego koca w powstałe wolne miejsce. Czy to jest bezpieczne? Fotelik nie przylega do kanapy i jest jakby zawiesz...
  • Mam kilka na uwadze i chcę coś więcej dowiedzieć się, rozmiar 165/70R13. DUNLOP - SP WINTER SPORT M3 DAYTON - DW500 SAWA - ESKIMO S3 TOYO - S941 BARUM - POLARIS 2 KLEBER - KRISALP 3 UNIROYAL - MS Plus 5 FULDA - KRISTALL MONTERO SEMPERIT - WINTER - GRIP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się