Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      model

model

(6 wyników)
    • mają filię na tarchominie - ledwo otworzoną - siedziba główna jest w Legionowie/ może ktoś jeździł w tej szkole, może nawet zdał i polecić może jakiegoś instruktora? właśnie się zapisałam na Porajów i zaczynam za tydzień teorię/ poczytałam stare wpisy i nic nowego czyli jedni polecają inni odradzają - mam ich pod domem więc się zapisałam ale może polecicie instruktora który mnie nauczy jeździć bo potrzebuję dowozić dziecko do przedszkola czyli muszę naprawdę nauczyć się bezpiecz...
    • Przetarg wydaje mi się być uczciwszy niż ten w Katowicach. O ile na Ślasku tylko jeden wóz spełniał wymogi techniczne, to tu jest chyba lepiej: wymiary - dł.=3,7-4,08, wys. <1650, szer. <1765 silnik - 1100-1500 cm3, >80KM Czy wyż. opisany wóz jest w miare "typowy" dla seg. B, czy też zawęża wybór do jednego "właściwego" modelu?
    • Witam Od października chciałabym zacząć kurs prawa jazdy. Byłam w zasadzie zdecydowana na Silver, ale szkoła jest w likwidacji i teraz pilnie poszukuję innej. Rozważam osk Model. Może ktoś chodził tam na kurs i może się podzielić wrażeniami. Potrzebuję cierpliwego i spokojnego instruktora bo moja wiedza o kierowaniu samochodem jest nikła. A może polecacie jakąś inną szkołę. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie sugestie.
    • no to wygrala toyota fiaty odchodza do lamusa. swoja droga ciekawe ile lapowkarze wzieli za ustawienie przetargu??
    • .....i gdzie co włączyć w Star 12.180 ??? Czy ktoś posiada jakieś pomoce naukowe ?
    • hej wszystkim internautom!:) W piatek zdaje egzamin w Warszawie na Odlewniczej.Może ktos z was tez wtedy zdaje?Jakies dobre rady, wskazowki-chetnie wyslucham. I pytanko: troszke inaczej wykonuje sie wjazd tylem do garazu na corsie 3 i 5-cio drzwiowej.Czy ktos moglby mi poradzic, kiedy jest najlepiej skrecic w obu tych modelach? To byla przyczyna niezdania pierwszego egzaminu... Dzieki z gory! 3-mam kciuki za zdajacych!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się