-
Czy nasza policja nie posiada urządzeń do sprawdzanie poziomu hałasu z pojazdów.
Ostatniej nocy jeździł taki jegomość po TBG jakimś paździochem sprowadzonym z USA dosłownie po wszystkich ulicach miasta ( tzw. jazda bez celu). Dodam iż lubię motocykle ale taki narwaniec jeżdżący o 1 czy 2 w nocy tak i spowrotem to już przesada.
-
poszukuje informacji o gosciach co zajmują sie sprowadzaniem motocykli, w okolicach ( nawet do 200 km). moze ktos kupil od nich jakis motocykl i jest zadowolony czekam na informacje, Interesują mnie motocykle o pojemnosci 600cm3. Mariusz
-
Jak się powinno poprawnie mówić no właśnie motor,motocykl czy
jak,żeby było dobrze?
-
Witajcie. Czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie robią w okolicy Tarnobrzega takie sprytne napisy na częściach karoserii? Konkretnie chodzi mi o personalizacje moich alusków - wygląda to jakby wtopione w lakier. Gdyby tak jeszcze ceny....? Nie mylcie z oklejaniem auta bo nie o to mi chodzi. Pozdrawiam i dzięki za ewentualną pomoc.
-
Motocykliści - NIECH BĘDZIE PARADA!
Czas - Dni TGB!
Ilość miejsc - wystarczy dla każdego.
Cel - promocja sztafety, ale... sposobem - gdyż celem przewodnim jest poprawa bezpieczeństwa motonitów na szosach.
Weźcie udział - powiadomcie znajomych i niech oni powiadomią swoich znajomych!
informacje będę przekazywał regularnie'
-
Jazda motocyklem tak,piractwo na drodze publicznej nie. Dzisiaj na
jednej z głównych ulic Tg o godz.16.00 motocyklista udeżył w tył
samochodu na szczęćsie ucierpiał tylko motocykl.