motocykle

(13 wyniki)
  • Witka ludziska! Dajcie namiar na dobrego mechanika do motocykla Suzuki. Mam problem z uruchamianiem silnika i z falowaniem obrotów. Pozdro!
  • Witam czy nie wie ktoś gdzie w okolicy jest jakis porzadny komis motocyklowy szukam jakiejs fajnej 125 ;] prosze o namiary albo jakies adresy strony z góry dzieki .
  • Bardzo śmieszą mnie nowi motocykliści którzy pojawili się na ulicach Świecia , nie wiedzą oni o co tu chodzi , wydaje im się , że jeżdżą od lat... Jakiś k...wa Zbychu itd , nie mogę patrzeć na tych buraków z nimi nie ma o czym gadać, psują nasz wizerunek STAREJ DOBREJ GWARDII..
  • Serdecznie zapraszam na mega impreze, która odbędzie się 24 września nad zalewem Żurskim w pięknej miejscowości Żur. Będzie to zlot motocykli.. czyli kultywacja tego co działo się pare lat temu, a działo się wiele!! Przypomnę tylko, że na ostatnim zakończeniu sezonu było ponad 80 maszyn!! Setki ludzi ściągneło na zabawe przy muzyce i również teraz tak będzie!! Na pewno uciszy fakt muzyki fanów TSF.. zagrają DJ. eS oraz DJ. Świąt, a muza to przede wszystkim tachnika, ale także mix ...
  • jaka jest wasza opinia i podejście Policji do tego tematu?
  • szkoda tylko że te motocykle zamiast jeździć w terenie zabudowanym 50km na godzinę jeżdżą dwa razy tyle. Niech się w końcu policja z Pruszcza zajmie tymi panami.
  • Jedziemy w niedzielę do Pelplina poświęcić te nasze maszynki . Jedzie ktoś ?
  • Kiedyś za jazde po pijaku na rowerze zabierali prawko jak jest obecnie bo coś sie miało zmienić w tej sprawie?
  • Bardzo lubię motoryzację,nową ale też starą,lecz pojąć nie mogę czemu motocykle od 100 ccm do 1200 ccm są głośniejsze niż moja trzy litrowa karadeja(samochód) no i po co? każdy silnik ma swój osobisty urok pracy,od jednocylindrowca poprzez V2 w HD,trzy w rzędzie w triumpha na czterocylindrowcach w ścigaczach kończąc, więc po co to zagłuszać chałasami spalania benzyny?
  • 1 maja 2009 www.moto-swiat.pl/motocykle/?md=aktualnosci&kat=656 Wybiera się ktoś? Może pojedziemy większą grupą...
  • Dzien dobry! Szukam wlasciciela motocykla Jawy 350 z koszykiem/wozkiem bocznym. Czesto widuje ja przemierzajac ulice Krasickiego/Slowackiego. Stad tez pytanko kieruja szczegolnie do mieszkancow tamtejszego blokowiska (jest to w bliskim sasiedztwie z pracownia dentystyczna...) Za wszelkie namiary z goooory bardzo dziekuje!
  • Witam... Zapraszam wszystkich na zlot motocyklowy, który odbędzie się 22 lipca w Świekatowie. Kontakt: 603 931 094 Wojtek
  • Jak w temacie, szukam speca od motocykli Jawa (czeska), Junak i SHL. Wiem, ze to juz praktycznie nie spotykane na drogach motocykle, nie mniej jednak kiedys sie nimi podrozowalo, dzis juz zapomniane, choc z dusza w sobie pozostaly.. Chodzi o remont silnika, przywrocenie oryginalu itp.. Za wszelka pomoc - bardzo dziekuje! Pozdr!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się