Forum Regionalne Śląskie Tychy
ZMIEŃ
      motocykle

motocykle

(4 wyniki)
    • Kupujcie motocykle zeby na przeszly sezon bylo nas jeszcze wiecej. Jazda na motocyklu to piekna rzecz naprawde polecam. Co myslicie o motocyklach i motocyklistach tak wogule?
    • może panowie-znawcy się wypowiedzą? obstawiajcie swoje modele.
    • Mieszkam w centrum Tychów i praktycznie w każdy weekend, oraz nocami w dni powszednie słyszę przeraźliwy ryk silników wydawanych przez sportowe motocykle. Jacyś kolesie organizują tu chyba sobie wyścigi. Sądząc po donośności dźwięku - zapieprzają po ulicach z niezłą prędkością. W dodatku często robią to po nocach i okna nie można otworzyć. Też ich słyszycie? Gdzie policja?
    • bo ja tak, czym starszy tym lepszy nie jestem typem "typowego" amanta filmowego, ale mam cos w sobie co czyni mnie oryginalnym, wartym blizszego i/lub glebszego zainteresowania nie jestem tez typowym polskim samcem z wasiskami, brzuszyskiem, nieporzadkiem w zebach, w byle jaki ubior odziany nawet po glebszym potrafie o siebie zabrac, znaczy sie z chociazby, ze z japy zwasze swiezo zainteresowania tez mam glebsze, rajdami sam. motocyklami i podobnymi dla tluszczy uciechami z lekka ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się