motocykle

(4 wyniki)
  • Hej!!! Szukam wzorków motocykli a dokładniej coś w stylu Harleya. Szukałam przez wyszukiwarke i pokazało mi dużo wątków tylko, że 70% linków podanych przez użytkowników naszego forum jest niedostępna albo już przestarzała i sie nie otwierają lub zablokowane przez picasa. Mój kolega - maniak motorów,dziś nas odwiedził i zobaczył jeszcze nieskończonych "Oczarowanych " i strasznie sie mu spodobało i chce teraz motor więc szukałam i nic konkretnego nie znalazłam, może Wy macie coś w...
  • witam poszukuje wzory motocykli wyszyłam już trzy z gazety hafty polskie czerwony,niebieski i żółty. a że jestem maniaczką motocyklową to jeszcze by chciała coś wychawtować :) z góry dziękuje za pomoc!! pozdrawiam serdecznie!
  • Motocykl(11)

Mam do Pan prosbe o dosc nietypowy wzor - mianowicie motocykl. Najwspanialszy bylby cruiser lub chopper, tzn. cos a'la Harley (; Jezeli spotkalyscie sie kiedykolwiek z takim wzorem, to bylabym wdzieczna o informacje.
  • Cześć. Poszukuje haftów motocykli,jeszcze nie spotkałam nigdzie takich a chciałam komuś prezent zrobić,bardzo zależało bym mi na tych haftach. Z góry dziękuje. Pozdrawiam Monika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się