mundial

(7 wyników)
  • Stało się wracamy do domu. A o godz.0.30 jest rozgrywany mecz na Fabrycznej. Chłopcy trochę blużnią.
  • Usłyszałem w radiu, że któraś z sieci kin przygotowała dla kibiców ofertę - mecze będzie można oglądać na sali kinowej na dużym ekranie. Na każdej sali będzie człowiek do podgrzewania atmosfery i bębniarz. Myślicie, że taki pomysł ma szanse powodzenia?
  • Słuchałam ożywionej dyskusji piłkarskiej w radiu. Udział w niej brali zawodowi komentatorzy i znawcy tematu. Pomiędzy innymi i takie pytanie padło, a odpowiedź - że to lepiej, że nie ma, "bo tylko wszyscy niepotrzebnie by się frustrowali". A ja uznałam, że to chyba jednak nie najlepiej. A jakie jest zdanie Szanownych Forumowiczów?
  • Mundial(25)

czy jest w końcu jakieś miejsce w Łomiankach, w których można będzie oglądać mecze/kibicować na "dyżym" ekranie? No i z jakimś cateringiem ;-)
  • Do mistrzostw w piłce noznej już tylko 50 dni. Nie wiecie czy gdzieś w Łomiankach ktoś planuje zorganizowanie oglądania w większym gronie? W jakiejś knajpce czy domu kultury. Byłby ktoś chętny?
  • Na tej mapie jest cała prawda o drodze po wale. www.siskom.waw.pl/euro2012.htm Trasa S 7 jest elementem układu kmomunikacyjnego kraju. Musi w logiczny i dogodny sposób dla Warszawy, województwsa mazowieckiego, oraz kraju łaczyć się z innymi drogami ekspresowymi i autostradami. Na tej mapie nie ma miejsca dla fantazji po wale- nie dlatego że Natura 2000, nie dlatego że wyburzenia- tylko dlatego , że jedyny logiczny korytarz wpisujący się w układ komunikacyjny kraju leży pod puszc...
  • to moze cos na wesolo dla rozluznienia atmosfery mundialu: Transmisja meczu Polska-Ekwador w radiowej Jedynce: "Japoński arbiter nawet nie skrzywił tego swojego skośnego oka." "Krzynówek... jakoś tak na chybił trafił... Ale na chybił trafił to cieżko wygrać nawet w totolotka, a co dopiero na boisku." "...czarnoskórego o kolorze dwóch czarnych kaw... takich mocnych." "I ta pętla, pętla jak na szubienicy, będzie się zaciskać i dławić nas..." na rozpoczęcie meczu Argentyna - Wybrzeże...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się