mundial

(5 wyników)
  • No tośmy się doczekali, choć prawdę mówiąc liczyłem na więcej. Ale widac się przeliczyłem. Cóż robić ? Z nadzieją -(jak zawsze), siadam o 16:00 przed telewizorem i oczekuję, że chociaż w pożegnalnym występie nasi pokażą na co ich stać naprawdę. Na ocenę i komentarze ich występów będzie czas po Mundialu, ale już dzisiaj zapraszam do dyskusji o poczynaniach naszego selekcjonera. A na razie niech najlepszy komentator przejmie mikrofon i zapraszamy na mecz. DO BOJU POLSKO !!!
  • Takiego obrotu sprawy nie spodziewałem się. Świat płacze po Brazylii i ja z nim. Ale, jak powiedział Edward Cyfus "A życie toczy sie dalej", więc gramy dalej. Czas na zestawienie par 1/2 finału. Tu już naprawde żarty się skończyły. Stawką jest wielki finał. Kto w nim zagra? Pokaże czas. Zawsze niech wygrają najlepsi... 4 lipca 2006 NIEMCY - WŁOCHY , Dortmund, godz. 21:00 5 lipca 2006 PORTUGALIA - FRANCJA , Monachium, godz, 21:00 - zwycięzcy z tych par zagrają w wielk...
  • No to mamy 2 dni przerwy w Mundialu. Napewno przyda się ona piłkarzom, kibicom i dziennikarzom. Ale żeby wiedzieć, co nas czeka - pokażemy zestawienie par 1/4 finału. Cztery mecze, po których zostanie już tylko wielka czwórka, która między sobą rozegra walkę o medale. A wogóle, czy wiecie, że do konca Mundialu zostało już tylko 8 spotkań?
  • No to mamy mecz o 3-cie miejsce. Czy ktoś spodziewał się takiego zestawienia drużyn: NIEMCY - PORUGALIA ??? Ja napewno nie. Zawsze liczyłem na Brazylię, ale tym razem sie przeliczyłem. Ale przecież w tym jest piękno piłki kopanej i sportu, że nic z góry nie jest wiadome. A więc spotykamy się po 2 dniach przerwy na meczu o 3 miejsce, czyli tzw. MAŁY FINAŁ ... Niemcy - Portugalia Stuttgart 8 lipca, g. 21.00 A później to "już tylko" WIELKI FINAŁ i mecz WŁOCHY - FRANCJA, ale o tym w...
  • Już jutro na Mundialu, o 21:00 w Dortmundzie mecz ostatniej szansy. Niemcy - Polska . Czy nasi piłkarze wzniosą się na wyżyny swoich możliwości i umiejętności? Czy będą w stanie pokonać gospodarzy ? Jeżeli nie, to wielki smutek zagości w milionach serc polskich kibiców, a jeżeli tak ...to wybaczymy im i trenerowi wszystkie przykre chwile, nerwy i stres. Jutro z nową nadzieją zasiądziemy o 21:00 przed telewizorami i nie mówcie, że "nadzieja to matka ..."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się