Forum Regionalne Śląskie Tychy
ZMIEŃ
      mundial

mundial

(4 wyniki)
    • Jak się podba wybór Janasa? Dla mnie żenada/żenła (czyt. z francuska). Wg mnie niepowołanie Franka to poważny błąd. Co z tego, że nie jest w formie. Rasiak całą swoją karierę nie jest w formie a Franek to porzynajmniej jakieś zgranie z Żurawskim ma i wg mnie ten duecik mógłby coś zdziałać na mundialu. Kolejna pomyłka to Mila, gość co to stale się przewraca o własne nogi. Dlaczego nie Dudek, tylko jakiś kociak z Legii co to ma tylko ogranie w pożalsięboże/łżekstraklasie. P...
    • Taki nowy tyski tygodnik "Tydzień w Tydzień" reklamuje sie, że w jego konkursie można wygrać za darmo bilety na mundial. Wiecie coś więcej?
    • Regulamin domowy na mundial Reguły zachowań kobiet podczas Mistrzostw Świata MUNDIAL 2006 Reguły zachowania w domu w okresie od 09-06 do 09-07 § 1 W okresie od 09-06 do 09-07 absolutnym władcą panującym nad telewizją i sprzętem do niej należącym jest mężczyzna. § 2 Żona zajmuje się w tym czasie innymi pracami domowymi § 3 Przed każdym meczem należy postawić mężczyźnie przy fotelu telewizyjnym skrzynkę zimnego, alkoholowego piwa. Z akcentem na 'zimne' ...
    • operacje mundial czas zacząć sąsiad wywiesił już flage, czas i moją rozłożyć, aby w czwartek mogła dumnie zawisnąć szargana wiatrem na honorowym balkonowym miejscu ;) tegoż samego dnia jako ze bedzie to ostatni przed mundialowy gwizdek bedzie trzeba zrobić stosowne zakupy, a później....a pózniej nazajutrz rozpocznie sie piekny piłkarski serial

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się