Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      mundial

mundial

(6 wyników)
    • Niestety, dla Polski mundial sie skonczyl. Pozostal jeszcze tylko smutny mecz z Kostaryka, mecz przegranych. Jednak Polska w przeciwienstwie do Kostaryki miala duze szanse na wyjscie z grupy... Zostaly tylko lzy, smutek i zal. Uczucie gorzkiej porazki. I oczekiwanie na ME 2008 i kolejny mundial... Moze w 2010 w RPA sie uda. Tylko czy przypadkiem 4 lata temu tez nie mielismy takich nadziei...? Pozdrawiam wszystkich, ktorzy mimo porazki nadal czuja sie Polakami, nie wstydza sie za na...
    • mundial(4)

a co byście powiedzieli, gdyby zabrano puchar i tytuł włochom? bo okazałoby się, iż to nie wina zidana tylko włocha?
    • www.4thegame.com/media/00/02/85/fabregas_cesc_afc_profile_2005.jpg www.arsenal.is/arsenal/uploads/Fabregas.jpg
    • Co sądzicie o sexie w czasie meczu, dodam że dwie strony są bardzo zainteresowane meczem;-)
    • No tak wyszło,ze nasi (co niektórzy) wspaniali ;) kochani mężowie,kochankowie,synowie (niepotrzebne skreślić) zasiadli przed monitorami telewizorów i nic nie robią (jeśli obraziłam męską dumę to przepraszam)tylko jedzą,piją itp. Ani śmieci wyrzucić,ani innych prac... A może my sobie zrobimy miesiąc relaxu? Ja osobiście nie widzę nic ciekawego w oglądaniu facetów w któtkich spodenkach uganiających sie za kawałkiem piłki... No co,może dla kobiet jest to ciekawe??? Kończę to pisanie....
    • duzy cyc,niezla dupa,spoko twarz hmm.. moze troche makijaz za slaby dla Ciebie,bo wiem (z Twoich wypowiedzi) ze lubisz mocno wyrazisty .... nie nabijam sie z Ciebie,podaje przyklad ;) toptrendy.wp.pl/galeria_zdjecie_top.html?T%5Bpage%5D=3 toptrendy.wp.pl/galeria_zdjecie_top.html?T%5Bpage%5D=4 toptrendy.wp.pl/galeria_zdjecie_top.html?T%5Bpage%5D=7 no chyba "nie powiesz" ze Ci sie nie podoba ???......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się