Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      na rynku pracy

na rynku pracy

(5 wyników)
    • Słuchajcie odniosłam ostatnio wrażenie ze sytuacja na rynku pracy uległa znacznej poprawie. w ostatnim czasie zaczełam wysyłac moje CV, nie specjalnie zebym szukała pracy bo miałam (tak od niechcenia, moze dla sprawdzenia siebie???) i wiecie co.. wysłałam moze ze 12 cv w ciągu ok 2 tyg i ku mojemu zdziwieniu codziennie ktoś dzwonił i zapraszał mnie na rozmowy. Moze 3 max 4 firmy do tej pory sie nie odezwały:-) Przez ten właśnie przypadek w tym tyg. zaczełam moją nową prace A ...
    • wydaje mi sie, ze dośc łatwo w W-wie znaleźć prace, ciekawi mnie tylko czy wzrosły zarobki? Głównie chodzi mi o prace biurową.
    • Mam tyle lat ile napisałem, niestety tylko policealną szkołę. Pracowałem jako projektant automatyki przemysłowej . Spedziłam wiele lat na takich budowach w dawnych demoludach ostnio nawet przy projektowaniu automatyki do elektrowni atomowej w Czechach /Temelin/. Od podad 10 lat jestem handlowcem teraz nawet poszłem w dyrektory /4 lata/ ale firma w której pracuje kuleje coraz bardziej i muszę szukać pracy , bo moja kobieta jest już na zasilku a ma wyższe wykształcenie i naprawdę sz...
    • mam zamiar zapisac sie na studia doktoranckie na sgh, w trybie zaocznym... jak waszym zdaniem traktowani są doktoranci na rynku pracy? czy pracodawcy nie boją sie ich zatrudniać? czy nie uwazają, że doktoranci to tylko teoretycy ? Będę wdzięczna za wszelkie uwagi...
    • Ciekawi mnie jakie zawody wykonujecie i czy martwicie się o utratę pracy ze wzgledu na dużą konkurencję? Że moze znajdzie sie ktoś lepszy, zdolniejszy? Jak oceniacie czas poszukiwania kolejnej pracy. Ilość propozycji na rynku pracy? Pozdrawiam
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się