naczynia

(4 wyniki)
  • W piatek zauważyłam ze mam pięknięte naczynie w oku, szeroki czerwony pasek na białym tle, to tak strasznie wygląda :(:( Wiem że prawdopodobnie przyczyną jest nadmierne spożywanie tranu co doprowadziło do kruchości naczyń przez witaminę D w nim zawartą. Czy to poważna sprawa?? Nie boli nie piecze, widze normalnie. Zaczęłam łykać rutinoskorbin, aby naczynia wzmocnić. Jak myslicie kiedy mi to wejdzie? Dziekuje serdecznie
  • Szukam sprawdzonych gabinetów,klinik gdzie laserowo usuwają pękajace naczyńka i żylaki na Śląsku (Katowice,
  • Moja mama ma mieć ten zabieg chociaż ma 43 lata!! Negatywnie przeszła testy zmęczeniowe. Ma też uwarunkowania genetyczne do tego typu problemów. Martwię się o nią.. Czy ktoś może od was z rodziny czy może wy mieliście ten zabieg? Czy jest on bezpieczny. Sporo się dowiadywałam na ten temat ale nigdzie nie ma jednoznacznej odpowiedzi..
  • kilka iesiecy temu przezyłam swoj pierwszy raz.chłopak okazał sie nic nie wart,przez 3 miesiace udawał...po stosunku miałam obfite krwawienie,okazało sie ze to krwotok, po kilku godzinach przyjechała po mnie karetka i zabrała na zabieg do szpitala(...)mam teraz cudownego chłopaka, kocham go,wiem, ze z czasem zaczniemy wspolzyc,ale ja sie strasznie boje,ze cos takiego sie powtorzy.lekarze odpowiadali wymijajaco "prosze sie nie martwic", ale zaden mi nie chcial nic konkretnego powie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się