Dodaj do ulubionych

Tanie spanie dla gości

10.05.05, 10:38
Czy znacie gdzieś w okolicy Nadarzyna lub w Warszawie w miarę tanie pokoje
dla gości weselnych do przenocowania po weselu? Jesli tak, to gdzie i za ile?
(pokoje 2-osobowe)
Obserwuj wątek
    • rozalia29 Re: Tanie spanie dla gości 10.05.05, 11:42
      Może poszukaj w domach akademickich np. SGGW w Warszawie (jest na obrzeżu
      miasta), w Nadarzynie to nie wiem. Ale dla gości to raczej trzeba szukać czegoś
      blisko miejsca zabawy, a Warszawa i okolice Nadarzyna to dosyć duża rozpiętość.
    • Gość: oli Re: Tanie spanie dla gości IP: *.wam.bp / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:31
      A gdzie dokładnie macie wesele w nadarzynie...Bo my też mamy wesele w
      nadarzynie w hotelu Baron....
      • anula.a1 Re: Tanie spanie dla gości 10.05.05, 13:08
        My na razie tylko planujemy, ale też pomyślałam o Hotelu Baron. Powiedz ile
        płacicie za gości? I ile za pokoje, jeśli tam wynajmujecie? Znam oficjalne
        ceny, ale zastanawiam się czy jest możliwość negocjacji, np. gdybym chciała
        wynająć 15 pokoi?
    • Gość: An Re: Tanie spanie dla gości IP: *.arcor-ip.net 10.05.05, 13:53
      Powiem szczerze ze jak dotad to nic dobrego na roznych forach o Hotelu Baron w
      Nadarzynie nie przeczytalam. Zdania wlasnego nie mam poniewaz niebylam tan na
      weselu, ale jezeli tyle ludzi pisze nic dobrego o nich to trzeba uwazac przy
      spisaniu umowy na przyjecie weselne
      • anula.a1 Re: Tanie spanie dla gości 10.05.05, 14:05
        Tak? A co czytałaś? Mogłabyś przesłać jakiś link? Ja ogólnie słyszałam od
        koleżanki, która miała tam wesele i jest bardzo zadowolona.
        • Gość: An Re: Tanie spanie dla gości IP: *.arcor-ip.net 10.05.05, 14:26
          Czytalam na tym forum w wielu miejscach musisz sie cofnac i poszukac, a takze na
          forum slub.waw.pl tez musisz przeleciec kilkanascie stron do tylu. Powiem
          szczerze ze nic milego nie przeczytalam w tych forach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka