anula.a1 10.05.05, 10:38 Czy znacie gdzieś w okolicy Nadarzyna lub w Warszawie w miarę tanie pokoje dla gości weselnych do przenocowania po weselu? Jesli tak, to gdzie i za ile? (pokoje 2-osobowe) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozalia29 Re: Tanie spanie dla gości 10.05.05, 11:42 Może poszukaj w domach akademickich np. SGGW w Warszawie (jest na obrzeżu miasta), w Nadarzynie to nie wiem. Ale dla gości to raczej trzeba szukać czegoś blisko miejsca zabawy, a Warszawa i okolice Nadarzyna to dosyć duża rozpiętość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Tanie spanie dla gości IP: *.wam.bp / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:31 A gdzie dokładnie macie wesele w nadarzynie...Bo my też mamy wesele w nadarzynie w hotelu Baron.... Odpowiedz Link Zgłoś
anula.a1 Re: Tanie spanie dla gości 10.05.05, 13:08 My na razie tylko planujemy, ale też pomyślałam o Hotelu Baron. Powiedz ile płacicie za gości? I ile za pokoje, jeśli tam wynajmujecie? Znam oficjalne ceny, ale zastanawiam się czy jest możliwość negocjacji, np. gdybym chciała wynająć 15 pokoi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Tanie spanie dla gości IP: *.arcor-ip.net 10.05.05, 13:53 Powiem szczerze ze jak dotad to nic dobrego na roznych forach o Hotelu Baron w Nadarzynie nie przeczytalam. Zdania wlasnego nie mam poniewaz niebylam tan na weselu, ale jezeli tyle ludzi pisze nic dobrego o nich to trzeba uwazac przy spisaniu umowy na przyjecie weselne Odpowiedz Link Zgłoś
anula.a1 Re: Tanie spanie dla gości 10.05.05, 14:05 Tak? A co czytałaś? Mogłabyś przesłać jakiś link? Ja ogólnie słyszałam od koleżanki, która miała tam wesele i jest bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Tanie spanie dla gości IP: *.arcor-ip.net 10.05.05, 14:26 Czytalam na tym forum w wielu miejscach musisz sie cofnac i poszukac, a takze na forum slub.waw.pl tez musisz przeleciec kilkanascie stron do tylu. Powiem szczerze ze nic milego nie przeczytalam w tych forach. Odpowiedz Link Zgłoś