Gość: ewka_konewka IP: *.msz.gov.pl 28.04.05, 14:27 Dziewczyny pomozcie jak powinny w tym dniu ubrac sie mamy mlodej pary, ze elegancko to wiem. Moze jakies fajne stonki z gory wielkie dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: An Re: Mamy mlodej pary. IP: *.arcor-ip.net 28.04.05, 14:30 Ja ze swoja mama pojechalysmy do Centrum Mody w Nadarzynie i tam kupila moja mama kreacje jest tam ogromny wybor sukien i kostiumow wizytowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Mamy mlodej pary. IP: 213.241.28.* 28.04.05, 14:40 My też w Nadarzynie kupiłyśmy , i dla MAmy i dla świadkowej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Mamy mlodej pary. IP: 213.17.161.* 28.04.05, 14:44 jakos nie mogę sie przekonać do CM w nadarezynie, bylam tam 3 razy za kazdym razem po kreacje na sluyb, nie mogłam niczego sobie dobrać chodź wymiary standardowe rozmiar 38, a jak cos mi się spodobało do ceny kosmiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Mamy mlodej pary. IP: *.arcor-ip.net 28.04.05, 14:54 Chyba trzeba poszukac bo moja mam nosi rozmiar 44 i kupila piekna kreacje a ja mam 42 i kupilam suknie typu wizytowego na slub cywilny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przesadna Re: Mamy mlodej pary. IP: *.chello.pl 28.04.05, 15:55 Hej, a ja tylko dodam, ze wg przesadow, zadna z mam nie moze miec na sobie ani czarnej spodnicy ani czarnej sukienki.... a tak... niech sie stroja Odpowiedz Link Zgłoś