Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      niebo

niebo

(4 wyniki)
    • Nie. Rozni ludzie zostali ukaszeni przez kleszcza w roznych okolicznosciach. Jedni zlapali pasozyta w lesie, inni na lakach. Ja zlapalem kleszcza na swoim podworku. Nie bylo wysokich traw ani lisciastego lasu, byla natomiast na przylegajacej dzialce hodowla golebi. Duza hodowla golebi a to ptactwo jak widomo rowniez jest nosicielami kleszczy. Naukowo dowiedziono iz kazde pomieszczenie gdzie gniezdzi sie 50 szt. golebi jest zainfestowane kleszczami w 100%. Te niewinnie wygladajac...
    • Mój Tata nie żyje!!!!! Odszedł dzisiaj w nocy!!!!;(;(;( Był cudownym Człowiekiem!!! Prawie do końca swoich dni miał kontakt z Młodzieżą!!! Bardzo dziękuję Wszystkim którzy byli i są cały czas ze mną w tym trudnym dla mnie czasie! Kochani,jesteście prawdziwymi Przyjaciółmi!!! ;(;(;(;(;( Dziękuję!!!!!
    • Witam serdecznie wszystkich.Dawno nie pisałam na forum ,ale często czytałam.Muszę się z Wami podzielić moimi doświadczeniami z leczenia we własnym zakresie. Bardzo boję się antybiotykoterapii (z różnych powodów, ale nie chcę o tym pisać) więc stosuję różne sposoby, aby sobie pomóc. Było tego wiele z lepszym, lub gorszym skutkiem, ale ostatnio jest mi prawie dobrze.Dokucza mi kręgosłup,ale to chyba wynik mojej pracy (stoję 8 godzin za ladą).Mięśnie i stawy,nawet kolanowe odpuścił...
    • onet(4)

zdrowie.onet.pl/1568353,2041,,,,dr_google_czyli_na_co_dzis_jestem_chory,psychologia.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się