Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      niedobory

niedobory

(4 wyniki)
    • Chodzi mi o to, czy zły stan powoduje sam brak wit. d i jak sie ja uzupełni będzie ok czy też w przypaku niedoboru d nie ma sensu brać abx? Czy może mi ktos wyjaśnić? I jeszce jak najlepiej i najszybciej tą d uzupełnić?
    • Wczoraj przydarzył mi sie najgorszy dzien w życiu.... Zdazylo mi sie to po raz 1 w zyciu. Bylam na zakupach i nagłe przed oczami pojawily mi sie czarne plamy, zaczela mnie głowa bolec i prawie ze zemdlalam.Juz czulam jak mi nogi miekna ale udalo mi sie usiasc i to przeszlo. Natychmiast wrocilam do domu i sie okazalo ze to nie wszystko....Zaczela mi reka dretwiec i mialam klopoty z wymowa, nie bylam w stanie wymowic trudniejszych słow a takze zapomnialam niektore słowa. Wszystko mine...
    • Witam was, JUż nie 1 raz piszę..przeszłam na ta rygorystyczną dietę wierząc ,że wytępię grzybice a tu dostałam anemie plus niedobór cukru mierzyłam dwa dni i najwięcej miałam 50..lekarz mój jak sie dowiedział to mnie skrzyczał więc zjadłam owoce kawałek czekolady i tak lepiej na umyśle. ale język biały.. Naprawdę nie wiem już co robić...Lecze bb mam grzyba lecze grzyba mam anemie plus spadek cukru straszny.. To wszystko jest jakieś chore albo to ja sie nie nadaję na to leczenie bo w...
    • szukam samotnie ratunku dla siebie,znalazłam,że niedobór argininy powoduje zanik mięśni a jego podawanie oczyszcza mózg - czy ktoś z was to bierze? Czy nasi forumowi szperacze mogą to sprawdzić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się