Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      niespecyficzne

niespecyficzne

(5 wyników)
    • taki opis mam przy II grupie cytologii. Czy wiecie, co to za infekcja?
    • mam dosc specyficzne piersi,mianowicie nie mam brodawek-tzn nie sa tak jakby wyksztalcone.czytalam gdzies,ze moze tak byc i ,ze w niczym to nie przeszkadza ale czy ktos cos o tym wie???
    • Za każdym razem kiedy "trafiam" na lekarza-faceta okazuje się, że owy pan doktor ma hm... (no własnie i tu brakuje mi odpowiedniego słowa...) dość specyficzne poczucie "humoru". Nie to zebym miala cos przeciwko meskiej czesci sluzby zdrowia (zaraz posypia sie w moja strone jakies wyrzuty, ze po co do facetow chodze) bo na szczescie "moi" lekarze sa zwykle bardzo sympatyczni i mili ale dobijaja mnie ich "zarty", teksty (tez dwuznaczne). I tak sie zastanawiam skad "to" sie bierze? J...
    • SEKS(7)

Słuchajcie potrzebuję pomocy. Własnie miałam się kochać z moim facetem, mieliśmy bardzo długą grę wstępną i byłam pewna, ze już jest twardy. On nawet założył prezerwatywę, ale za chwilę mówi, że juz po wszytskim i powiedział, że nie chce mu tak do końca stanąć, kazał mi sie ubrać i poszedł do domu. Dla mne to nie problem, przecież każdy może mieć taki dzień, poza tym pewnei był nerwowy, bo w każdej chwili ktoś mógł wrócić do domu. Ale moja prośba jets taka, jak mu powiedzieć, że ...
    • mam glupi dosc problem. Chodzi o uplawy i towarzyszacy im zapach. Znaczy niekoniecznie nawet o uplawy, bo te mam bez zadnej wyraznej przyczyny, choroby, nie sa ropno-zolte, tylko bialawe i duzo ich nie jest. chyba ze sie podniece - czasami wystarczy ze sobie pomysle o jakims chlopaku ktory mi sie podoba, nawet bez podtekstow erotycznych, a robi mi sie mokro w majtkach.. jednak nie jest do typowy "uplyw" lecz taki gesty zwarty 'glut' [wiem ze to nie brzmi ladnie ale nie wiem jak to ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się