rogalik86 22.06.04, 16:46 mam dosc specyficzne piersi,mianowicie nie mam brodawek-tzn nie sa tak jakby wyksztalcone.czytalam gdzies,ze moze tak byc i ,ze w niczym to nie przeszkadza ale czy ktos cos o tym wie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_thy Re: specyficzne piersi 23.06.04, 10:51 Masz zapewne wciągnięte brodawki. Na pewno musisz popracować nad nimi przed urodzeniem dziecka bo uniemożliwią Ci one karmienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogalik86 Re: specyficzne piersi IP: *.astral.lodz.pl 23.06.04, 15:16 hm...no wiem niestety...ale jak to popracuj?masz na mysli zabieg?wiesz cos o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: specyficzne piersi IP: 81.210.83.* 23.06.04, 15:18 a jak ci jest zimno to sie nie wypuklaja???ja tak mam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogalik86 Re: specyficzne piersi IP: *.astral.lodz.pl 23.06.04, 16:59 no tak,robia sie troche bardziej zarysowane ale i tak wygladaja inaczej niz u przecietnej kobietyty tez tak masz? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: specyficzne piersi 24.06.04, 09:54 Leżałam kiedyś na sali poporodowej z dziewczyną, która miała wklęśniete brodawki. Jak wiadomo sale wieloosobowe nie sprzyjają zachowaniu intymności więc mogłam ukradkiem popatrzyć na piersi tej dziewczyny kiedy położna załamywała nad nią ręce i opieprzała, ze nic z nimi do tej pory nie robiła. Ona zamiast brodawek miała dołki. Nie pamietam już dokładnie jakie rady dostawała (poza koniecznościa karmienia w kapturku). Ze swojej strony myślę, ze można spróbowac odciągacza do pokarmu dla karmiących, on wytwarza podciśnienie i może przy jego pomocy uda się wyciagnąć te brodawki. Wiem, ze w poradnikach dla cięzarnych były rozdziały poświęcone wklęsłym brodawkom ale ja je zawsze omijałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy znalazłam coś dla Ciebie 24.06.04, 14:46 familyshop.com.pl/TOWARY/Avent/niplette.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: znalazłam coś dla Ciebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 15:18 urodziłaś syna, czy córeczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogalik86 Re: specyficzne piersi IP: *.astral.lodz.pl 24.06.04, 20:12 jejku!!!uwielbiam cie wiesz?baaardzo dziekuje jestem naprawde strasznie wdzieczna)twoje malenstwo jest zapewne dumne,ze ma taka fajna i madra mamusie) Odpowiedz Link Zgłoś
catherrine Re: specyficzne piersi 24.06.04, 22:26 ja mam raz wciagniete a raz nie- lekarka powiedziala, ze taka moja uroda. czytalam, ze mozna to zmienic chirurgicznie, ale potem karmienie dziecka jest prawie niemozliwe.. Odpowiedz Link Zgłoś