Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      nokia

nokia

(7 wyników)
    • Właśnie zadałem sobie takie pytanie, jak zacząłem rozglądać się za nowym modelem telefonu, po tym jak poprzednik uległ wypadkowi. Od zawsze posiadałem aparaty tej firmy i jakoś się gubię w innych modelach. Czy coś jest nie tak zemną, czy z telefonami? Czy może jednak, są jakieś porządne marki?
    • to dobry telefon dla osoby, która często upuszcza telefon na glebe i generalnie łątwo sie gubi w terenie? I wogóle czy to porządny telefon czy moze dopłacić i wziać nokie n66 czy n51? Musi mieć radio i odtwarzacz kalendarz i budzik i aparat. A iPod to przezywa upadek na terakotę czy dac sobie spokój? I po co wymyślaja tyle tych cholernych telefonów, ja sie nie mogę zdecydować. Niech ktoś poradzi jak ma pojecie.
    • zamieściłam posta na forum 'telefony' ale tutaj pewnie będzie większa frekwencja, wiec prosze o pomoc:) szukam telefonu jak w temacie.. MUSI - wytrzymać każde warunki: upadki, wodę, błoto, pył.. - mieć bardzo długi czas czuwania..aby można było korzystać z niego bez ładowania przez długi czas (co najmniej 10dni) - łapać i trzymać zasięg tam, gdzie inne telefony nie dają rady NIE MUSI - posiadać ani aparatu ani mp3, bo dla mnie to zbędne.. - ładnie wyglądać itd.. waham s...
    • Dlaczego w Polsce nie ma telefonów komórkowych Philips? Np. takie cudeńko: www.gsmarena.com/philips_x630-2865.php Battery Standard battery, Li-Po 1530 mAh Stand-by Up to 1250 h Talk time Up to 12 h
    • Jaki jest wasz ulubiony model?? Jaki polecacie?? A jaki odradzacie?? A jakiego sami posiadacie??:) P.S. Czy zmiana Nokii 3310 na siemensa C 45 to dobry pomysł??
    • Zamierzam kupić sobie teraz tel. kom. i nie wiem na co sie zdecydować. Tyle tego jest. Gdybyście mieli teraz kupić sobie kom. to jaką kupilibyście i gdzie? pozdrawiam
    • Ludzie! Chłopy! Myślałem że jesteście w miarę rozumni ale zmieniam zdanie!!! Dlaczego w większości dajecie się nabić w telefony Nokia? Nokie są: * wszystkie takie same * mało funkcjonalne * mało trwałe * mają słabsze wyświetlacze niż inne kolorowe telefony (z wyłączeniem Siemensa). Dlaczego dajecie sobie wciskać ten kit?! Nokia świadczy o tym, że: - użytkownik jest drechem i chce przyszpanować lub - użytkownik myśli, że Nokia jest "NAJLEPSZA" bo wierzy tym poprzednim lub - użyt...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się