nokia

(3 wyniki)
  • Nie mogę znaleźć w sieci takiego kodu albo znajduję sugestie ściągnięcia na komputer jakiegoś programu, co wydaje mi się posunięciem bardzo nierozsądnym. Zostałam obdarowana nokią model 6500 slide, ale ma simlock...i nie mogę go zdjąć, a może wiadomo wam gdzie w Warszawie można to zdjąć? I za ile- czyt. czy warto czy wyjdzie tyle samo co zakup nowego telefonu:D
  • Od razu przepraszam, jeśli to, co napiszę, okaże się nieścisłe albo niezrozumiałe, ale sama ledwo ogarniam temat... Otóż mam ci ja komórkę w Play. Ta sieć nie ma jeszcze rozbudowanej swojej infrastruktury i tam, gdzie w zasięgu Playa jest "dziura", połączenia są uskuteczniane na zasadzie roamingu w Plusie. Teoretycznie. A ja się właśnie dzisiaj przypadkiem dowiedziałam, że od paru miesięcy zazwyczaj nie można się do mnie dodzwonić, bo mój stary telefon ma (?) za słabą antenę, żeby sobie...
  • Jakie macie? Jakie polecacie? Na co zwracacie uwagę jak wybieracie aparat? Właśnie uczę się mojego nowego telefonu i w dodatku wybieram aparat na prezent dla małolaty, więc jestem sfokusowana na tym temacie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się