nokia

(7 wyników)
  • gdzie w wałbrzychu naprawie nokie chodzi o wymianę gniazda zasilania i gniazda słuchawki ??
  • witam wszystkich serdecznie mam mały problem z navigacją szukam pomocy wiem że jest za darmo w tym telefonie ....telefon kupiłem za granicą i nie wie czy tu w polsce będzie działać poprosił bym o jakieś ustawienia dziękuje ...
  • NOKIA N93 - 270 zł, ktoś zainteresowany ?
  • Witam. Moje pytanie do osób,które są w temacie: Chce kupić telefon komórkowy z WiFi, oraz komunikatorem ażebym mógł korzystać z HotSpotów. Jaką firmę i model polecacie, bo w salonach wiadomo wepchną to co im zalega, lub mają na pólkach. Dziękuję za odpowiedzi.
  • Witam. Szukam telefonu w cenie 300-350zł max. Używany. Niezbędne funkcje które musi posiadać to: - obsługa plików mp3 i pochodne (w tym możliwość zminimalizowania odtwarzacza) oraz mp4 i pochodne - duży, ładny i przejrzysty wyświetlacz (nie jak nokia 5200, która niby ma 252tyś kolorów, a wygląda jakby miała 4tyś...) - bluetooth - ładny designe - żadnych klapek - aparat z możliwością kręcenia filmów (minimum 2mpx. najlepiej 3,2 i więcej) - radio (w tym możliwość zminimalizowania) ...
  • Ponoć w jakiejś gazecie codziennej ukazał się artykuł,że policja skupuje telefony komórkowe wybranej marki.Czy ktoś może słyszał ? jeśli tak to JAKIE I PO CO ? pozdrawiam ,A

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się