drwallen 07.01.10, 17:46 Dlaczego w Polsce nie ma telefonów komórkowych Philips? Np. takie cudeńko: www.gsmarena.com/philips_x630-2865.php Battery Standard battery, Li-Po 1530 mAh Stand-by Up to 1250 h Talk time Up to 12 h Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tow.ortalion Re: Telefony komórkowe Philipsa 07.01.10, 18:51 Daj spokój. Co za szajs. Tylko 2G, stare USB wesji 1.1 Nie ma HSDPA, WLAN ani GPS. Ja mam taki: www.gsmarena.com/nokia_e52-2792.php Odpowiedz Link Zgłoś
drwallen Re: Telefony komórkowe Philipsa 07.01.10, 19:03 dla mnie najważniejszym parametrem telefonu jest: 1. długość życia baterii 2. długość rozmów Odpowiedz Link Zgłoś
facettt kolejny milosniczek komorki 07.01.10, 19:52 przypominam, ze komorke - to mam w piwnicy. a w domu - tradycyjnie - normalny telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: kolejny milosniczek komorki 08.01.10, 07:51 facettt napisał: > przypominam, ze komorke - to mam w piwnicy. > a w domu - tradycyjnie - normalny telefon. --------------------- Mylisz się. Z komórką jest podobnie jak z piłą, czy pokojem. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Telefony komórkowe Philipsa 08.01.10, 07:50 drwallen napisał: > dla mnie najważniejszym parametrem telefonu jest: > 1. długość życia baterii > 2. długość rozmów > ---------------------------- No to tylko taki. Żaden nie ma lepszych parametrów, o które Tobie biega. Odpowiedz Link Zgłoś
drwallen Re: Telefony komórkowe Philipsa 08.01.10, 11:37 gdyby robili je z rocznika 2009 to bym kupił taką komórkę - niestety baterii oryginalnych nie dostaniesz, a telefony jakie są na rynku są sztucznie odmładzane. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Telefony komórkowe Philipsa 07.01.10, 23:08 OK fajna ta nokia i bateria długo trzyma:D A nie wiesza się skoro jest na symbianie, bo e 51 to porażka pod tym względem? gps w telefonie to tylko zabawka;p fajną sprawą jest wi-fi:) ja z SE korzystam i jestem bardzo zadowolona, chociaż mi bardziej na wyglądzie niż funkcjach zależało;p ale i tak go polecam:) www.mgsm.pl/katalog/sonyericsson/w995/ Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: Telefony komórkowe Philipsa 08.01.10, 00:13 >gps w telefonie to tylko zabawk > a;p ja tam nie wiem, ale dla mnie garmin na nokii dziala bez zarzutu i jakos nic zabawkowego w tym nie widze Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Telefony komórkowe Philipsa 08.01.10, 08:02 lolcia-olcia napisała: > OK fajna ta nokia i bateria długo trzyma:D A nie wiesza się skoro jest na symbianie, bo e 51 to porażka pod tym względem? gps w telefonie to tylko zabawk a;p > fajną sprawą jest wi-fi:) ja z SE korzystam i jestem bardzo zadowolona, chociaż mi bardziej na wyglądzie niż funkcjach zależało;p ale i tak go polecam:) ----------------------------- Dla jednych GPS jest zabawką, dla innych WiFi, jeszcze inni uważają, że kamera jest w nich zbędnym gadżetem. Za rok nie będzie już telefonu bez GPS. a za cztery, góra pięć lat umrze śmiercią naturalną cały system GSM wraz z WiFi, tak jak dziś umarł analogowy Centertel. Żadna zabawka, bardzo pożyteczne na wszelkich wycieczkach, czy grzybobraniu. Często korzystam. Żadnych kabli, bo odbiornik GPS ma już zabudowany w sobie. Ten aparat się nie wiesza, bo sporo rzeczy w nim poprawiono w stosunku do starszych modeli, między innymi żywotność baterii. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Telefony komórkowe Philipsa 07.01.10, 23:17 Po co ci komóra, jak nagie foty ślesz przez gg? :D Poza tym, nie ufam Philipsowi, mam złe doświadczenia z tą marką, więc bateria pewnie też nie trzyma tak, jak to napisali. Sądząc po pozostałych parametrach to jest badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś